Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (0-6 jaar)

Fornhese heeft een vacature voor GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie voor 24-32 uur per week. Een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en collegiale en gemotiveerde teamleden. De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is ruimte om zelfstandig te werken en meedenken in nieuwe ...

 • Regio: AlmereLelystad
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Fornhese heeft een vacature voor GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie voor 24-32 uur per week. Een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en collegiale en gemotiveerde teamleden. De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is ruimte om zelfstandig te werken en meedenken in nieuwe ontwikkelingen wordt op prijs gesteld.
De werkzaamheden binnen deze functie zullen betrekking hebben op de ambulante patiëntengroep binnen het behandelprogramma 0-6 jaar voor Lelystad en Almere. Binnen Fornhese neemt (systeem)diagnostiek en (systeem)behandeling een belangrijke plaats in.

Jouw werkzaamheden bestaan uit diagnostiek en behandeling, intakes, psychiatrisch onderzoek, psychologisch onderzoek, je neemt ontwikkelingsanamneses af en coördineert eventueel aanvullende diagnostiek. Jij bent als sturend behandelaar verantwoordelijk voor het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. 

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog, differentiatie Kinderen en Jeugd;
 • opname in het BIG register Gezondheidszorgpsycholoog;
 • je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden, bij deze vacature GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie, een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd. Datum in dienst treding zo spoedig mogelijk;
 • in verband met teamvergaderingen en een evenredige spreiding van medewerkers over de weekdagen gaat onze voorkeur uit naar iemand die in ieder geval op maandag en donderdag beschikbaar is;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,-  en maximaal € 5046,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.
Het behandelaanbod bestaat uit planbare ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in behandelprogramma’s per leeftijd: 0-6, 6-12 en 12-18. Daarnaast is er een overstijgend behandelprogramma voor niet- planbare, spoedeisende en complexe ambulante zorg. Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorg aanbieders.
Fornhese biedt uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie over deze vacature GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (0-6 jaar)?
Neem dan contact op met Joke van der Sluis (klinisch psycholoog/teamcoördinator) of Dineke Rang (hoofd behandelprogramma) via telefoonnummer 036-5383250.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-03-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen