Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog Autisme Expertisecentrum

Bij ons behandelprogramma Emerhese in Almere hebben wij een vacature GZ psycholoog Autisme Expertisecentrum voor 32-36 uur per week.Je werkzaamheden als GZ psycholoog bij het behandelprogramma Emerhese Flevoland hebben betrekking op de patiëntengroep (jong) volwassenen met (een vermoeden van) een ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Bij ons behandelprogramma Emerhese in Almere hebben wij een vacature GZ psycholoog Autisme Expertisecentrum voor 32-36 uur per week.
Je werkzaamheden als GZ psycholoog bij het behandelprogramma Emerhese Flevoland hebben betrekking op de patiëntengroep (jong) volwassenen met (een vermoeden van) een stoornis in het autisme spectrum. Je neemt deel aan het multidisciplinaire teamoverleg en werkt onder leiding van het hoofd behandelprogramma.
Je draagt als regie- en medebehandelaar bij aan het opstellen en bewaken van behandelplannen van de patiënt, voert diagnostiek werkzaamheden en behandelactiviteiten uit zowel op individueel niveau als ook in groepsverband. Je maakt daarbij onder meer gebruik van innovatieve middelen als de Virtual reality bril en de psymate app. In de behandeling wordt ook met regelmaat inzet van EMDR gevraagd waaraan jij een bijdrage levert. Je ontwikkelt en implementeert in samenwerking met je collega’s nieuw in te zetten behandelmodules en neemt deel aan deskundigheidsbevordering.

Wat heb je nodig?

 • je hebt een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog en bent als zodanig opgenomen in het BIG register;
 • je hebt bij voorkeur deskundigheid en een (afgeronde) opleiding in EMDR en gedragstherapie;
 • je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg;
 • affiniteit met de doelgroep en een attitude die is afgestemd op de specifieke behoeftes van mensen met een autisme spectrum stoornis;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie;
 • je werkt zelfstandig en naar eigen inzicht, neemt initiatief en bent vindingrijk en zorgvuldig;
 • je handelt volgens professionele standaarden en je bent bereid om je vaardigheden en kennis op het gebied van specialistisch autisme onderzoek en begeleiding uit te breiden.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden bij deze vacature GZ psycholoog een contract voor 32-36  uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,- en maximaal € 5.046,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Emerhese is onderdeel van GGz Centraal, een organisatie in het midden van het land voor specialistische geestelijke gezondheidszorg voor alle leeftijden. Binnen GGz Centraal is Emerhese het autisme expertisecentrum en onderdeel van de RVzE Fornhese (Kinder & Jeugdpsychiatrie) - Emerhese.  Emerhese bestaat uit een polikliniek, deeltijd behandeling en een klinisch behandelcentrum in Amersfoort (Emerhese Amersfoort) en een polikliniek in Almere (Emerhese Flevoland).
Volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrum-stoornis kunnen worden aangemeld voor specialistische diagnostiek en behandeling. De behandelaren werken samen in multidisciplinair teamverband en ook wordt samengewerkt met ketenpartners.
Emerhese Flevoland is een groeiend behandelprogramma dat volop in ontwikkeling is en daarbij innovatieve middelen inzet op het gebied van e-health, wetenschappelijk onderzoek en diagnostiek-  en  behandelmodules. Het team is samengesteld uit GZ- psychologen, psychiater, klinisch psycholoog, ambulant behandelaren, medewerkers psychodiagnostiek en projectmedewerkers.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature GZ psycholoog Autisme Expertisecentrum graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Annelies Bovenhoff (hoofd behandelprogramma) bereikbaar via telefoonnummer (036) 5383250.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 13-04-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen