Doorsturen
 
Doorsturen
 

teamleider bedrijfsvoering / Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Wil jij als teamleider/SPV laten zien wat jij in je mars hebt? In een GGZ organisatie die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen? Spreekt jou dit aan pak dan deze kans en solliciteer op de vacature van teamleider bedrijfsvoering / Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ...

 • Regio: Barneveld
 • Vakgebied: Staf en managementVerpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als teamleider/SPV laten zien wat jij in je mars hebt? In een GGZ organisatie die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen? Spreekt jou dit aan pak dan deze kans en solliciteer op de vacature van teamleider bedrijfsvoering / Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) bij het FACT-team Barneveld/Veenendaal.
Als teamleider bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor een adequate bedrijfsvoering van het team. Je geeft leiding aan en coacht de medewerkers in het multidisciplinaire FACT-team. Je initieert en realiseert verbeteringen in de kwaliteit van de geboden zorg en behandeling. Je doet dit in nauwe samenwerking met het team en met de teamleider zorg.
Samen met de teamleider zorg vorm je het duaal management van het FACT-team. Je ontvangt leiding van het hoofd bedrijfsvoering van het zorgcluster. Je levert input voor het strategische beleid van FACT en het cluster FACT & WMO. Je onderhoudt relevante in- en externe contacten. Naast je rol als teamleider, ben je als SPV’er verantwoordelijk voor een eigen case-load van cliënten.

Wat heb je nodig?

 • je hebt een afgeronde SPV opleiding en bent BIG geregistreerd;
 • je hebt ervaring in de rol van leidinggevende en bij voorkeur een afgeronde managementopleiding op ten minste HBO niveau;
 • je hebt een duidelijke visie die uitgaat van herstel ondersteunende zorg;
 • je bent initiatiefrijk, hebt een gezonde dosis humor en werkt goed samen met anderen;
 • als leidinggevende ben je inspirerend, betrokken en zichtbaar;
 • je bent in staat om een accurate bedrijfsvoering te voeren;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden bij deze vacature teamleider bedrijfsvoering / SPV een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • je werkt voor ongeveer 50% als SPV’er met een eigen caseload;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.369,-  en maximaal € 3.832,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei van GGz Centraal omvat ambulante-, deeltijd- en klinische behandelvormen voor volwassenen en ouderen. De klinische voorzieningen bevinden zich op het landgoed Veldwijk in Ermelo. De ambulante volwassenzorg (waaronder FACT) wordt, evenals beschermd- en begeleid wonen, op diverse locaties in het werkgebied aangeboden.

Het FACT-team Barneveld/Veenendaal biedt ambulante behandeling aan ongeveer 220 cliënten. Het FACT-team biedt behandeling naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, financiën, sociale relaties, vrijetijdsbesteding etc.). In het FACT-team werken verschillende hulpverleners nauw met elkaar samen: psychiater, klinisch psycholoog, (sociaal-) psychiatrisch verpleegkundigen, verslavingsdeskundige, ervaringsdeskundige en een IPS-trajectbegeleider.
 Het FACT-team is in 2014 door de CCAF gecertificeerd. Wij werken vanuit de visie Herstel Ondersteunende Zorg. De behandeling vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, dáár waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden cliënten zich vaak beter staande in de maatschappij. En krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature teamleider bedrijfsvoering / Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) graag tegemoet.

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Henk Schouten (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer (06) 53164755. 

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 30-03-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen