Doorsturen
 
Doorsturen
 

gezondheidszorgpsycholoog / psychotherapeut kinder & jeugdpsychiatrie

Ben jij als psychotherapeut of GZ psycholoog met aanvullende (psycho)therapeutische opleidingen toe aan een afwisselende baan binnen de kinder –en jeugdpsychiatrie? Met de nodige uitdagingen en collegiale en gemotiveerde teamleden? Dan hebben wij de vacature van psychotherapeut kinder & jeugdpsychiatrie (6-18 ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij als psychotherapeut of GZ psycholoog met aanvullende (psycho)therapeutische opleidingen toe aan een afwisselende baan binnen de kinder –en jeugdpsychiatrie? Met de nodige uitdagingen en collegiale en gemotiveerde teamleden? Dan hebben wij de vacature van psychotherapeut kinder & jeugdpsychiatrie (6-18 jaar) bij Fornhese Flevoland voor jou.
Fornhese biedt uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. De werksfeer in ons team is plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is ruimte om zelfstandig te werken en meedenken in nieuwe ontwikkelingen wordt op prijs gesteld.
 
De werkzaamheden binnen deze functie zullen vooral betrekking hebben op de patiëntengroep binnen het behandelprogramma 12 -18 jaar in Almere. Binnen het behandelprogramma 6 -18 jaar hebben wij poliklinische-, deeltijd/dag- en  ook klinische behandeling.
Binnen Fornhese neemt systeem/psychodynamische-diagnostiek en -behandeling een belangrijke plaats in. In ons multidisciplinair team wordt gezocht naar een passende transmurale behandeling bij iedere kind en zijn/haar gezin. De patiëntenpopulatie bestaat uit specialistische, complexe psychiatrische en systemische problematiek.
Als gezondheidszorgpsycholoog / psychotherapeut heb je een rol bij zowel diagnostiek als de behandeling. Naast psychotherapeutische-/systeem-/cognitief gedragstherapeutische behandelingen bij onze doelgroep, doe jij intakes, psychiatrisch onderzoek, psychologisch onderzoek en neem je ontwikkelingsanamneses af en coördineert eventueel aanvullende diagnostiek. Jij bent als sturend behandelaar verantwoordelijk voor het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Ook crisisinterventies zijn een onderdeel van jouw takenpakket.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde GZ opleiding of een afgeronde opleiding tot psychotherapeut, met systeemtherapeutische en cognitiefgedragskundige ervaring;
 • registratie in het BIG register;
 • ervaring en affiniteit met de doelgroep, kinder- en jeugdpsychiatrie, specialistische GGZ, en met name met complexe problematiek;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie;
 • in verband met teamvergaderingen en een evenredige spreiding van medewerkers over de weekdagen gaat onze voorkeur uit naar iemand die in ieder geval op de donderdag, en woensdag of vrijdag beschikbaar is.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd. Datum indiensttreding zo spoedig mogelijk; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,-  en maximaal € 5.126,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover vind je op werkenbijggzcentraal.nl;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg  aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat. Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in behandelprogramma’s per leeftijd: 0-6, 6-18 jr en een behandelprogramma voor spoedeisende en complexe zorg.
Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorgaanbieders.
 
Fornhese Flevoland en Gooi & Vecht is een afdeling binnen GGz Centraal. Fornhese bestaat uit een polikliniek, deeltijd en kliniek met een gedifferentieerd zorgaanbod voor kinderen, jeugdigen en hun gezinnen in Almere, Lelystad en Hilversum. Afhankelijk van de leeftijd en de zorgvraag wordt er behandeling geboden door de teams 0-6 jaar, 6-18 jaar en SEC.
De zorg wordt vormgegeven in regionaal georganiseerde teams.
Binnen Fornhese FLevoland en Gooi & Vecht 6-18 jaar is een verdere ontwikkeling en specificering van het behandelaanbod voortdurend gaande.  
Er wordt veel samengewerkt met het behandelprogramma spoedeisend en complex.
Meer over Fornhese vind je op www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature van gezondheidszorgpsycholoog / psychotherapeut kinder & jeugdpsychiatrie graag tegemoet.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jolein Rebel (teamcoördinator), of met Margreet van Lookeren Campagne (hoofd Behandelprogramma) via telefoonnummer 036-5210400
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 27-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen