Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog (20-36 uur)

Wij zoeken een gedreven en flexibele collega die zich voor langere tijd wil verbinden aan onze FACT-teams Harderwijk-Wezep en  Ermelo-Nijkerk. Je bent als GZ-psycholoog voor beide teams inzetbaar waarbij je samen met je collega GZ psycholoog vorm en inhoud geeft aan de psychologische behandeling van de FACT ...

 • Regio: ErmeloHarderwijkWezepNijkerk
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Wij zoeken een gedreven en flexibele collega die zich voor langere tijd wil verbinden aan onze FACT-teams Harderwijk-Wezep en  Ermelo-Nijkerk. Je bent als GZ-psycholoog voor beide teams inzetbaar waarbij je samen met je collega GZ psycholoog vorm en inhoud geeft aan de psychologische behandeling van de FACT doelgroep. Het behoort ook tot de mogelijkheid om het dienstverband parttime te vervullen, de inzetbaarheid beperkt zich dan tot één van de FACT teams.

Beide FACT teams hebben als taak EPA-patiënten in de regio middels de FACT-methodiek te behandelen en te ondersteunen (kijk ook hier). Beide teams behandelen en begeleiden mensen  met complexe problematiek op verschillende levensgebieden. Als GZ psycholoog is je kerntaak het behandelen van mensen met psychotische klachten, angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek en traumatische ervaringen. Onze visie wordt gevormd door de uitgangspunten van  Herstel Ondersteunende Zorg. Beide teams zijn door de CCAF gecertificeerd.
 
Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en bent verantwoordelijk voor de psychologische diagnostiek en behandeling. Je neemt deel aan multidisciplinaire overlegvormen en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog en je bent BIG geregistreerd;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je bent geïnteresseerd in de ontwikkeling binnen de behandeling van patiënten met EPA-problematiek;
 • je bent bij voorkeur EMDR geschoold.

Wat mag je verwachten?

 • een prettige werkplek met ervaren collega’s binnen de EPA-doelgroep;
 • wij bieden een contract van 20 tot 36 uur, voor de duur van een jaar met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,-  en maximaal € 5.046,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en vergoeden de kosten;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op www.werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.
Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature GZ psycholoog graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Aldine de Graaf (SPV/teamleider bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer (0341) 565370 of Gerjan ten Klooster (GZ-psycholoog binnen beide teams) telefoonnummer 0341-566622.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen