Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundig specialist ggz High Intensive Care

Wil jij als verpleegkundig specialist GGZ jouw deskundigheid in zetten voor implementatie van nieuwe inzichten op gebied van de hoog-intensieve behandeling en een separeervrije zorg? Kom dan actief jouw specialisatie inzetten bij de vacature verpleegkundig specialist GGZ High Intensive Care bij ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: VerpleegkundeMedici
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als verpleegkundig specialist GGZ jouw deskundigheid in zetten voor implementatie van nieuwe inzichten op gebied van de hoog-intensieve behandeling en een separeervrije zorg? Kom dan actief jouw specialisatie inzetten bij de vacature verpleegkundig specialist GGZ High Intensive Care bij Johannesbos.
Je gaat samen werken in een gedreven team van verpleegkundigen, arts-assistent, psychiater, een maatschappelijk werker, non-verbaal therapeuten en activiteiten begeleiders. Je behandelt zelfstandig patiënten, zowel individueel als in groepsverband, onder supervisie van een psychiater. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en vervult een actieve voortrekkers rol in de nieuwe ontwikkelingen op de HIC.

Wat heb je nodig?

 • een kritische, maar ook humorvolle collega, art. 14 BIG geregistreerd verpleegkundig specialist en in bezit van diploma master opleiding MANP/VS-GGZ;
 • goed ontwikkelde communicatieve en didactische vaardigheden;
 • initiatief en creativiteit zijn van belang bij het uitvoeren en het ontwikkelen van beleid;
 • je houdt van het werk op een acute opname afdeling: korte, intensieve begeleiding;
 • je hebt ambities op het gebied van nieuwe ontwikkelingen implementeren.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden bij deze vacature van verpleegkundig specialist GGZ High Intensive Care een contract voor 32/36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.749,- en maximaal € 4.287,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

 
Johannesbos HIC in Ermelo is een gesloten opnameafdeling voor volwassenen in de leeftijdscategorie 18-60 jaar. Het gaat om mensen die acuut psychiatrisch ontregeld en geïndiceerd zijn voor kortdurende intensieve klinische behandeling. De HIC  heeft 20 gesloten opnameplekken, 1 IC unit met daarin 1 EBK (exta beveiligde kamer), een 1 op 1 ruimte en een comfortroom. De  afdeling heeft  2 BOR (bed op recept) bedden.
In het behandelbeleid richt de afdeling zich op een veilige, effectieve en menselijke intensieve psychiatrie waar crisisinterventie, diagnostiek en symptoombestrijding en behandeling aan de orde komen. Er vinden veel opnames plaats per jaar er is sprake van een hoge turn-over.
Johannesbos is een afdeling in transitie. De afgelopen tijd is de afdeling verbouwd om de HIC (high en intensive care) zorg nog meer te kunnen implementeren en faciliteren.
In de opmaat naar de nieuwe omgeving is de afdeling al langere tijd intensief bezig met het  terugdringen van aantal; en intensiteit van separaties.
In 2017 staat verdere implementatie van nieuwe inzichten op gebied van de hoog-intensieve behandeling van acuut psychiatrisch ontregelde patiënten op het programma. Op de langere termijn wordt gestreefd naar een separeervrije zorg. Van de nieuwe collega verpleegkundig specialist wordt verwacht dat hij/zij daar een actieve rol in gaat vervullen.
 

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature verpleegkundig specialist ggz High Intensive Care graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Hetty Hop-Nijkamp (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer (0341)566 of via via h.hop-nijkamp@ggzcentraal.nl.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 29-06-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen