Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiater persoonlijkheidsstoornissen (24-36 uur)

Ben jij een enthousiaste, stabiele, flexibele collega met hart voor patiënten met een persoonlijkheidsstoornis, die in een prettige werkomgeving een bijdrage wil leveren aan ons Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen? Solliciteer dan op deze vacature van psychiater in Amersfoort! Je werkt in een ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Medici
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste, stabiele, flexibele collega met hart voor patiënten met een persoonlijkheidsstoornis, die in een prettige werkomgeving een bijdrage wil leveren aan ons Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen? Solliciteer dan op deze vacature van psychiater in Amersfoort!
 
Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met onder andere collega psychiaters, arts-assistenten in opleiding tot specialist, klinisch psychologen, GZ-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog, GZ-psychologen, psychotherapeuten, een verpleegkundig specialist, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, een systeemtherapeut en sociotherapeuten. 
De werkzaamheden bestaan als regiebehandelaar uit het verrichten van intakes, (diagnostische) behandelingen en groepstherapie.

Je bent een teamspeler die goed toegankelijk is en ruimte heeft voor overleg. Laagdrempelig zie je patiënten van andere medewerkers als er vragen zijn rondom de behandeling. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, denkt mee met het opstellen van het behandelplan en evalueert behandelingen. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid. Deelname en aansturen van (verbeter) projecten kan deel van je takenpakket zijn even als (gedelegeerde) managementtaken en/of de taak van coördinator zorg.
Buiten kantoortijd ben je evenals de collega psychiaters inzetbaar als achterwacht ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio.

Wat heb je nodig?

 • je bent psychiater, BIG geregistreerd en ingeschreven in het register psychiatrie van de Medisch Specialisten Registratie Commissie;
 • heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? En wil je, je specialiseren in het behandelen van patiënten met een persoonlijkheidsstoornis ook dan ben je welkom om te solliciteren;
 • je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch en bent resultaatgericht;
 • je bent flexibel en werkt graag samen in multidisciplinair teamverband;
 • ervaring met DGT, schema-therapie en of MBT is een pré.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGZ Centraal;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Zon & Schild is een grote locatie aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. Naast een breed basisaanbod zijn er ook een aantal specialismen op Zon & Schild, die zijn gericht op het behandelen van patiënten met complexe meervoudige problematiek. De bosrijke locatie Zon & Schild biedt voor deze patiënten een rustige en veilige behandelomgeving. 
 
Het programma persoonlijkheidsstoornissen bestaat uit een polikliniek voor individuele of groepsbehandeling en een deeltijdbehandeling. We werken binnen ons centrum zoveel mogelijk conform de richtlijnen. Het aanbod is verdeeld in teams per - zorglijn - te weten DGT, MBT en schema, allen inclusief GRB.
 
Als team ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke ontwikkelingen èn voor het behalen van de teamresultaten ( vastgesteld aantal cliënten ( inclusief intakes), behandeluren, ROM e.d.) Het eam wordt aangestuurd door een teamleider bedrijfsvoering en een teamleider behandelzaken. 

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hanneke van Dijk – du Mortier, psychiater en hoofd behandelprogramma persoonlijkheidsstoornissen, telefoonnummer 06-20078293 of Nienke van de Boogaard, hoofd bedrijfsvoering Cluster ambulant, telefoonnummer 06-12147895.
Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van H. van Dijk - du Mortier.

 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 25-09-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen