Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiater persoonlijkheidsstoornissen (24-36 uur)

Jij bent een specialist, met hart voor patiënten met een persoonlijkheidsstoornis. En draagt, in een prettige werkomgeving, bij aan de verdere ontwikkeling van ons Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen. Het (zelf) geven van psychotherapie maakt onderdeel uit van de functie.Je werkt in een multidisciplinair ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Jij bent een specialist, met hart voor patiënten met een persoonlijkheidsstoornis. En draagt, in een prettige werkomgeving, bij aan de verdere ontwikkeling van ons Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen. Het (zelf) geven van psychotherapie maakt onderdeel uit van de functie.

Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met collega-psychiaters, AIOS-en, klinisch- en GZ psychologen, VS-en, SPV-ers, verpleegkundigen en psycho-, systeem- en sociotherapeuten.
 
Naast het verrichten van intakes, (diagnostische) behandeling en diverse vormen van groeps- en individuele therapie, doe je medisch-psychiatrisch onderzoek en geef je psychotherapie en farmacotherapie.
 
Je bent een toegankelijke teamspeler, die ruimte maakt voor overleg. Bijvoorbeeld als andere medewerkers vragen hebben over een behandeling. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, denkt mee met het opstellen van het behandelplan en evalueert behandelingen. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid. Deelname aan en aansturen van (verbeter)projecten kan onderdeel uitmaken jouw werk.
 
Je zet jouw expertise en creativiteit graag in om obstakels te overwinnen. We staan zeer open voor ideeën om organisatie, processen en procedures verder te optimaliseren. Er is dus alle ruimte om jouw professionele en persoonlijke visie in te brengen.
 
Buiten kantoortijd ben je, net als jouw collega-psychiaters, inzetbaar als achterwacht ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio.

Wat heb je nodig?

 • je bent psychiater, BIG-geregistreerd en ingeschreven in het register psychiatrie van de Medisch Specialisten Registratie Commissie;
 • heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? En wil je je specialiseren in het behandelen van patiënten met een persoonlijkheidsstoornis? Ook dan gaan we graag met je in gesprek;
 • je bent geïnteresseerd in de ontwikkeling van de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch en bent resultaatgericht;
 • je bent flexibel en werkt graag samen in multidisciplinair teamverband;
 • ervaring met DGT, schema-therapie en of MBT is een pré. 
Je voelt je thuis in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief en ondernemen, hebt gevoel voor humor en een groot relativeringsvermogen.

Wat mag je verwachten?

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGZ Centraal;
 • diensten doen hoort erbij, bereikbaarheid kun je vanuit huis organiseren;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Zon & Schild is een mooie en bosrijke locatie aan de rand van Amersfoort en biedt een rustige, veilige behandelomgeving. Naast een breed basisaanbod is er ook een aantal specialismen, gericht op het behandelen van patiënten met complexe, meervoudige problematiek.
           
Het Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen (PHS) is een polikliniek. We werken zoveel mogelijk conform de richtlijnen. Het team wordt duaal aangestuurd door een teamleider bedrijfsvoering en een teamleider behandelzaken. We hebben een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken.

Solliciteren

Wij zien jouw sollicitatie voor de vacature psychiater PHS graag tegemoet.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Gera van den Berg, teamleider bedrijfsvoering, op 06-1297 1601.
 
Neem voor meer informatie over de procedure contact op met Ronald van Driel, recruiter, op 06-1296 1408.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 22-02-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen