Regio: Laren
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met een verslavings- en/of neuro psychische kwetsbaarheid. In samenwerking met het team bied je op herstelgerichte wijze begeleiding aan de cliënten in de kliniek. De behandelingen vinden plaats in een multidisciplinair team waar jij onderdeel van uitmaakt. De organisatie als ook het team zijn in ontwikkeling en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s die dit traject met ons aan willen gaan. Kortom, je bent er als verpleegkundige door:
 • cliënten te begeleiden en te ondersteunen in hun motivatie. te observeren, rapporteren, coördineren en diagnostiek uit te voeren. 
 • de zorg te verlenen zoals die in het behandel/verpleegplan staat beschreven.
 • contact te houden met het sociale netwerk van de patiënt.
 • deel te nemen aan het multidisciplinair overleg.
 • bij te dragen aan de ontwikkeling van: herstelgerichte zorg.

Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan cliënten met verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische en neuro psychiatrische stoornissen. Je helpt de cliënten om de regie over hun eigen leven terug te krijgen of op een passende manier met de gevolgen van hun aandoening om te gaan. In de kliniek wordt gewerkt binnen twee programma's  psychiatrie & verslaving en  neuropsychiatrie. Daarbij kan detoxificatie de start van de klinische behandeling zijn.

Hoe je onze teams het beste kunt omschrijven? Deskundig en optimistisch en staan open voor goede ideeën en eigen initiatief. Ons Kompas geeft ons richting. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen €2181,- en €3.536,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 32 -36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent optimistisch en empathisch. Zo haal je voldoening uit de stappen die een cliënt zet maar je voelt ook goed aan wat mogelijk kan leiden tot een terugval. Daarbij ben je ook creatief en oplossingsgericht, zodat je altijd een manier vindt om de cliënt verder te helpen in de behandeling. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige of een afgeronde opleiding SPH / Social Work ( + een afgeronde minor ggz-agoog of bereidt deze te behalen). 
 • een bijbehorende BIG-registratie, wanneer je in het bezit bent van een diploma verpleegkunde. 
 • mensenkennis, overtuigingskracht,humor en doorzettingsvermogen.

Ervaring vinden we fijn, maar er zijn ook mogelijkheden wanneer je net klaar bent met je opleiding. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Juliana-Oord in Laren. Dit centrum voor (neuro)psychiatrie & verslaving en neuropsychiatrie ligt in een bosrijke omgeving. Op deze locatie bieden we 4 maanden, 2 soorten behandelpaden aan. Behandeling psychiatrie & verslaving en behandeling neuropsychiatrie. Ook is er een ambulant team verslaving actief. 
  
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Laren.  

Wil je meer informatie over de vacature? App/bel dan met Marit van der Werf (teamleider) via +31 683502082. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 18-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator