Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

In de regio Eemland zijn we november 2021 gestart met een nieuw woonbegeleidingsteam (kader WLZW)

We bieden ondersteuning aan cliënten die kleinschalig beschermd wonen, individueel en in een kleine groep. Daarvoor hebben we 12 woonplekken op ons terrein. Ook bieden we mensen die op zichzelf wonen woonondersteuning vanuit de regeling Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair pakket thuis (MPT). Hierin zullen we nauw samenwerken met de vijf FACT-teams in de regio. We zijn klein begonnen en hebben de brandende ambitie om te groeien, omdat we weten dat er veel mensen zijn die met passende ondersteuning een betekenisvol leven buiten de kliniek kunnen opbouwen en behouden.

Vind je het leuk om met een team iets nieuws op te bouwen, voel je je echt thuis bij herstelgericht werken en vooral: ben je bevlogen om met cliënten mogelijkheden te ontdekken die lang ondergesneeuwd zijn geweest, dan is dit de plek voor jou!

Met jouw herstelgerichte houding zijn we nóg sterker in wat we doen. Samen optrekken bij herstel en bevorderen van maatschappelijke participatie staan centraal. We denken en doen mee bij wat de cliënt nodig heeft, of dat nu gaat om werk, zingeving, sociale contacten of wat dan ook. We streven naar een warme, persoonlijke en gelijkwaardige relatie met de cliënten.
 
De doelgroep is een groep patiënten die zogenaamd is “uitbehandeld”, veranderingsperspectief is er op het vlak van een stoornis dan niet meer. Vandaar onze gerichtheid op “herstel”. We komen vaak verwaarlozing tegen, vandaar dat we veel basale werkzaamheden doen op het vlak van schoonmaak, persoonlijke verzorging, structuur, medicatieverstrekking en voeding. Je zult blij moeten zijn met kleine stapjes naar succes. Gelukkig hebben we een professioneel, veelzijdig en humorvol team, waar we veel samenwerken en elkaar ondersteunen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als begeleider/verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.181,- en € 3.536,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent in staat snel een goede vertrouwensband op te bouwen met cliënten; dat is immers de basis van je werk. Het past bij je om zelfstandig te werken, dagelijks bezoek aan cliënten in hun eigen woonomgeving is wat deze functie van jou vraagt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo-opleiding Social Work (uitstroomprofiel Zorg), SPH of MWD.
 • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige. 
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • sterke affiniteit met herstelgericht werken; begeleiders met ervaringsdeskundigheid nodigen wij van harte uit te solliciteren.
 • enige ervaring met ambulant werken.
 • een open en transparante werkhouding naar cliënten en collega’s en je bent communicatief sterk.
 • een rijbewijs B.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider of verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Joep ter Horst (teamleider bedrijfsvoering) via  +31 613849540. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 09-11-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator