Regio: Harderwijk
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten van 18-60 jaar met een breed scala aan psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en comorbide problematiek). Je gaat proactief samenwerken in een multidisciplinair team en levert poliklinische zorg en behandeling. Je gaat dit doen in team Kort en Krachtig waar we streven naar een passende en kortdurende behandeling. Kortom, je bent er als masterpsycholoog door:
 
 • het geven van individuele (protocollaire) behandelingen en het participeren in groepsbehandeling.
 • het doen van intakegesprekken en psychodiagnostiek.
 • behandelindicatie en advies te geven aan patiënten in zorg.
 • het systeem rond de patiënt te betrekken bij de behandeling.
 • jouw kennis en kunde in te brengen voor de verdere ontwikkeling van ons zorgaanbod.

Je maakt deel uit van team Kort en Krachtig, een multidisciplinair team dat bestaat uit psychiaters, gz-psychologen, klinisch psychologen, sociaal- psychiatrisch verpleegkundigen en verschillende collega's in opleiding. In dit meer transdiagnostisch werkende team wordt een diversiteit aan problematiek behandeld. We bieden hiervoor veel groepsbehandelingen aan. Van zowel angst- en stemmingsproblematiek tot aan persoonlijkheidsproblematiek. 

Daarnaast werkt er een verpleegkundige in het team, is er een systeemtherapeut en zijn er vaktherapeuten verbonden aan de afdeling. 

In ons brede programma proberen we de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de vraag die er is. Daarmee is er ruimte om nieuwe therapiegroepen te starten die aansluiten op jouw kennis en interesse. 
Een andere pijler waar we ons op richten is die van de positieve gezondheid.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, open en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als masterpsycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 
 • een bruto maandsalaris tussen €3.241,- en € 4.883,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28 - 32 uur per week voor een jaar.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent ondernemend en flexibel; je bent bereid om op meerdere locaties te werken. Je bent gedreven, toegankelijk en je hebt een groot inlevingsvermogen. Hierdoor kan je goed overweg met deze dynamische doelgroep. Uiteraard ben je ook leergierig. Op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en de laatste wetenschappelijke inzichten in het vakgebied is voor jou vanzelfsprekend. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot masterpsycholoog. 
 • een LOGO-verklaring (overgangsbepaling tot 31 december 2022). 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De polikliniek Harderwijk/Wezep. Dit is een onderdeel van de regio Veluwe & Veluwevallei. Het omvat de volgende specifieke zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmings- en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, angst- en dwangstoornissen, 24 uurs acuut, ADHD en autisme. Het multidisciplinaire team volwassenen is een professioneel, enthousiast en betrokken team. Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met behandelprogramma's op het landgoed Veldwijk te Ermelo (dialectische gedragstherapie (DGT)) en 24-uurs acute zorg en intensive home treatment.

De polikliniek Harderwijk ligt op een goed te bereiken locatie zowel met openbaar als eigen vervoer, dichtbij het station en A28, op ongeveer 30 minuten van Amersfoort, Zwolle, Apeldoorn, Almere en Lelystad.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als masterpsycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Harderwijk.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Petra Koopmans (teamleider) via +31 682404398 of Jantine Bottenberg (teamleider) via +31 622656027. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 10-11-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.