Regio: Harderwijk
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Volwassenen met een bipolaire stoornis én voor je team.  De doelgroep bestaat uit clienten met een bipolaire stoornis, waarbij er vaak sprake is van co-morbiditeit zoals angststoornissen/ PTSS, ADHD en persoonlijkheidsproblematiek. Dat maakt het werk zeer dynamisch. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team, team intensieve behandeling op de polikliniek in Harderwijk. Samen met een van de regiebehandelaars doe je intakes en (een deel van) de behandeling van de patiënten. Vanuit jouw ervaring als SPV denk je graag mee over ontwikkelingen en verstevigingen van het behandelprogramma. Wij behandelen clienten volgens de multi-diciplinaire richtlijn bipolaire stoornissen waarbij farmacotherapie, psycho-educatie en zelfmanagement een centrale rol innemen. Naast stemmingsstabilisatie ligt de nadruk on de behandeling op het leren accepteren van en omgaan met de bipolaire kwetsbaarheid. Familie of andere systeemleden worden bij de behandeling betrokken.
Kortom, je bent er als sociaal psychiatrisch verpleegkundige door:
 • het houden van intakes en het opstellen, evalueren en bijstellen van behandelplannen, onder supervisie van een regiebehandelaar.
 • verantwoordelijk te zijn voor de uitvoering van het behandelplan.
 • het betrekken van het systeem en netwerk van de patiënt bij de behandeling en daarin een coördinerende rol aan te nemen.
 • nadrukkelijk de samenwerking met het netwerk, waaronder de verwijzende huisarts en andere zorgprofessionals, van de cliënt op te zoeken.
Jouw nieuwe collega’s van het team bipolair intensief wachten al op je. Met jou als sociaal psychiatrisch verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, vanuit de polikliniek Harderwijk zorg bieden aan patiënten met stemmingsproblematiek in de regio Veluwe Noord. Het team bestaat uit een mix van disciplines waaronder: een psychiater, psychologen, SPV-ers, een maatschappelijk werkende en een verpleegkundig specialist. Behandelen doen we samen. Samen met cliënt, naasten en met collega's van andere behandelprogramma's en externe ketenpartners. Vanzelfsprekend werken we nauw samen met IHT en de crisisdienst, die zich beiden in hetzelfde gebouw bevinden
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.806,- en € 4.381,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel en stressbestendig, waardoor jij de complexiteit en hectiek van zorg goed aankan. Uiteraard ben je ook teamplayer, zodat je makkelijk de samenwerking aangaat in een multidisciplinair team. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige.
 • of een afgeronde hbo opleiding tot verpleegkundige en de bereidheid de spv opleiding te volgen.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De polikliniek Harderwijk/Wezep. Dit is een onderdeel van de regio Veluwe & Veluwevallei. Binnen onze poli behandelen we cliënten met persoonlijkheidsstoornissen, stemmings- en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, angst- en dwangstoornissen, 24 uurs acuut, ADHD en autisme. Het multidisciplinaire team volwassenen is een professioneel, enthousiast en betrokken team. Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met behandelprogramma's op het landgoed Veldwijk te Ermelo (dialectische gedragstherapie (DGT)) en 24-uurs acute zorg en intensive home treatment.


 De polikliniek Harderwijk ligt op een goed te bereiken locatie zowel met openbaar als eigen vervoer, dichtbij het station en A28, op ongeveer 30 minuten van Amersfoort, Zwolle, Apeldoorn, Almere en Lelystad.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als sociaal psychiatrisch verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Harderwijk.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Petra Koopmans (teamleider) via +31 682404398 of Jantine Bottenberg (teamleider) via +31 622656027 Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 10-11-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.