Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als diëtist geef je voedings- en dieetadvies en psychoeducatie aan poliklinische patiënten met ernstige eetstoornissen. De diëtistische behandeling wordt individueel aangeboden, maar ook in groepsvorm. Je stemt jouw advies af met de behandelaars, de patient zelf en/of diens naasten, je collega-diëtist en andere paramedici. Je verwerkt jouw afspraken en rapportages in het elektronisch patiëntendossier. Daarnaast zet je je in voor kennisoverdracht in de vorm van klinische lessen aan behandelaren, voorlichting aan patiënten. Je volgt scholingen en neemt deel aan intervisie en verschillende overlegvormen.
Ervaringsdeskundigheid en de opleiding daarvoor is een pré!

Jouw nieuwe collega’s van de afdeling eetstoornissen wachten al op je. Met jou als diëtist zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan patiënten met eetstoornissen, comorbiditeit zoals persoonlijkheidsproblematiek, angst- en dwangklachten en systeemproblemen. We kijken hierbij altijd naar de onderliggende problematiek en gaan hier over in gesprek. Systeemgericht denken, eigen regie van de patiënt en shared decision making staan bij ons hoog in het vaandel. Binnen dit cluster werken we hard aan de doorontwikkeling van ons behandelaanbod, zo zijn we bezig met het ontwikkelen van een aanbod voor thuisbegeleiding door een ervaringsdeskundige, verzorgen we onderwijs en consultatie aan andere afdelingen binnen GGZ Centraal en zijn we in gesprek over hoe we de Kinder en Jeugdafdelingen meer kunnen gaan ondersteunen bij de behandeling van hun jongeren met eetstoornissen.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Hecht, enthousiast en gemotiveerd om de zorg voor deze doelgroep continu te verbeteren. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Wij zijn lid van en actief betrokken bij de Nederlandse Academie Eetstoornissen (NAE). een vereniging voor professionals die werken met cliënten met eetstoornissen, en voor de cliënten en hun naastbetrokkenen. Met als doel de structuur en kwaliteit van zorg voor patiënten met een eetstoornis te verbeteren en onderzoek en preventie te bevorderen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg, samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als diëtist bij GGz Centraal rekenen op:
  • een bruto maandsalaris tussen € 2.467 en € 3.902,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
  • een contract voor 24-32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme zetten we dit graag om in een contract voor onbepaalde tijd.
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je staat stevig in je schoenen, je beschikt over goede sociale vaardigheden en weet jouw inzetbare tijd efficiënt te benutten. Ook heb je voor deze baan:
  • een afgeronde opleiding HBO Voeding en Diëtetiek.
  • bij voorkeur aangevuld met de opleiding tot ervaringsdeskundige.
  • affiniteit en ervaring met de doelgroep.goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.de motivatie om actief bij te dragen aan de ontwikkeling en profilering van je vakgebied.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei.  Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst.

 
Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen met eetstoornissen terecht kunnen voor een gespecialiseerd en multidisciplinair behandelaanbod.
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als diëtist op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.
 
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marino Koot (hoofd bedrijfsvoering) via +31 613591278. Voor vragen over desollicitatieprocedurekan je terecht bijRecruitmentviarecruitment@ggzcentraal.nlof via+31881340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 04-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator