Regio: Bussum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Zorg dragen voor een adequate bedrijfsvoering en de doorontwikkeling van het team en cluster, deze mooie uitdaging ligt voor jou klaar als teamleider bedrijfsvoering op de Mauritzhof kliniek in Bussum. Door de ambulantisering en hervorming van de langdurige ggz, onder andere de afbouw van bedden en hiervoor een passende dan wel andere invulling te vinden, zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van een toekomstbestendige kliniek en het verder professionaliseren van het team en behandelprogramma. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om: 
 • coaching en aansturing te geven aan het team EPA (ernstige psychiatrische aandoeningen) en het ervaringsdeskundige team.
 • inhoudelijke ontwikkeling van het team en cluster stimuleren, mede beleid te bepalen en verder vorm te geven.   
 • zorg te dragen voor een effectieve en efficiënte uitvoering van activiteiten/processen en een  financieel gezonde bedrijfsvoering. 
 • initiëren en realiseren van kwaliteitsverbeteringen van de geboden zorg en dit te waarborgen. 
 • het onderhouden van in- en externe contacten met belanghebbende partijen in het werkveld en het verder bouwen aan het netwerk van transmurale ketenpartners.  
 • mee te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie en bij te dragen aan de ontwikkeling van de peilers, herstelgerichte zorg en gezonde leeftstijl
   
Het team bestaat uit in totaal 35 medewerkers. Met jou als teamleider bedrijfsvoering zijn we nog sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van diagnostiek en behandeling van volwassenen met een psychiatrische aandoening en uitdagingen hebben op meerdere levensgebieden. De behandeling is gericht op ondersteuning op functioneel, klinisch, maatschappelijk en persoonlijk herstel. De patiënt heeft hierbij de leidende rol en wordt bijgestaan door de naastbetrokkenen. Het gaat om patiënten die, na ambulante hulp, aan hun herstel gaan werken op de kliniek. De patiëntengroep is gemêleerd, zowel in de duur van opname, aandoening en leeftijd. Dit maakt het werk interessant en dynamisch. Wij bieden patiënten een samenhangend aanbod dat in overleg met de patiënt, naastbetrokkenen en ketenpartners afgestemd wordt. Jouw focus ligt bij de bedrijvoering en ontwikkeling van dit team, zodat zij zo optimaal mogelijke zorg kunnen leveren.

Daarnaast heb je een coachende rol binnen het ervaringsdeskundige team. Een team bestaande uit 4 ervaringsdeskundige en een aantal vrijwilligers. We willen de respijtvoorziening (bestaande uit 4 bedden) met onze ketenpartners verder inbedden in de regio. Een mooie aanvulling binnen jouw functie, waar jij jouw expertise goed in kan zetten. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Behulpzaam en gedreven. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun  je als teamleider bedrijfsvoering bij GGz Centraal rekenen op:   
 • een bruto maandsalaris tussen 3.026,- en € 4.717,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.      
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.  
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.    
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent een natuurlijk leider, door open en transparante communicatie weet jij vertrouwen te winnen.  Daarnaast ben je ook innovatief en een aanjager, daardoor ben je in staat om anderen actief mee te laten denken over de professionalisering van het cluster en hun persoonlijke ontwikkeling. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:  
 • een hbo-diploma op het gebied van bedrijfsvoering of management in de zorg en academisch/post-hbo werk-en denkniveau.
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring. 
 • relevante vakkennis van primaire en ondersteunende administratieve processen binnen de GGz. 
 • ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team. 
 • ervaring met innovatie/veranderingsprocessen en teamontwikkeling.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Mauritzhof in Bussum, gespecialiseerd in sociale psychiatrie voor (jong)volwassenen.  De focus binnen deze locatie ligt op het behandelen van mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Zij zijn de eerste acute fase voorbij, willen werken aan hun herstel, maar hebben vaak nog moeite op verschillende leefgebieden. Ook kunnen volwassenen hier terecht voor deeltijdbehandelingen, overige therapieën en behandelingen als EMDR. Ambulante begeleiding in wijkteams wordt ook steeds vaker ingezet.  
 
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider bedrijfsvoering op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in de regio Gooi en Vechtstreek.  
 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) via +31 640848816. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij team Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.   
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 15-11-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator