Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 16
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten die klinisch opgenomen zijn op Zon & Schild, onze locatie in Amersfoort. Vanuit onze huisartsenpraktijk bied je hen somatische zorg, dat doe je samen met twee collega huisartsen. Kortom, je bent er als huisarts door: 
 • somatische onderzoeken en behandelingen uit te voeren.
 • waar nodig te verwijzen naar specialisten of paramedici.
 • contacten te onderhouden met behandelaren en verpleegkundigen en andere betrokkenen van patiënten.
 • te zorgen voor continuïteit, controle en evaluatie van onderzoek en somatische behandeling.
 • een bijdrage te leveren aan preventieve activiteiten.
Jouw nieuwe collega’s binnen de huisartsenpraktijk wachten al op je. Met jou als huisarts zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van somatische zorg aan onze klinisch opgenomen patiënten. De huisartsenpraktijk is onderdeel van de medische en paramedische dienst binnen de regio Eemland en werkt daarbinnen intensief samen met wijkverpleging, poli bijwerkingen, fysio- en ergotherapie, diëtiste en tandarts. Op het terrein van Zon & Schild is eveneens 'de Voorde' gevestigd, een long care afdeling die deel uitmaakt van de Van der Hoevenkliniek en waarmee wij een medisch en paramedisch samenwerkingsverband hebben.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Professioneel, betrokken en ervaren. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun 
je als huisarts bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 4.381,- en € 6.836,- (CAO GGZ, functiegroep 70) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 16 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. Een overeenkomst op zzp basis is eveneens mogelijk.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent ervaren en deskundig, de complexe samenhang tussen somatiek en psychiatrie is de expertise die jij meebrengt en toepast in de behandeling van onze patiënten. Daarbij ben je communicatief sterk en zo in staat te schakelen tussen verschillende voorkomende situaties, gesprekspartners en niveaus. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een registratie als huisarts.
 • affiniteit met patiënten met psychiatrische problematiek.
 • gedegen vakkenis en houdt deze op niveau d.m.v. vakliteratuur, intervisie, collegiale toetsing en deelname aan bij- en nascholing.
 • ervaring in het gebruik van elektronische informatiesystemen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als huisarts op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort. 

Wil je meer informatie over de vacature? Mail of bel dan met Hendrik Mulder (huisarts/teamleider behandelzaken) via h.mulder1@ggzcentraal.nl, of het secretariaat van de huisartsen via +31 334 609 579. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 02-11-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator