Regio: Harderwijk
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Een goede mentale gezondheid hangt samen met een goede kwaliteit van leven, mentale veerkracht en actieve participatie in de wijk. Op dit moment kunnen mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) die ambulante zorg ontvangen niet profiteren van leefstijlondersteuning ter verbetering van hun mentale en lichamelijke gezondheid. De gemeente Harderwijk en GGz Centraal starten met een proeftuin binnen de Noord-Veluwe, mede mogelijk gemaakt door toekenning van subsidie van ZonMW (de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie). In deze proeftuin experimenteren we met een integrale leefstijlaanpak die we GOAL! (Gecombineerde Ondersteuning voor Ambulante Leefstijlinterventies) noemen. Jij als projectcoördinator draagt de verantwoordelijkheid voor de praktische organisatie rondom deze proeftuin. Je bent de schakel tussen de verschillende partijen en zorgt ervoor dat samenwerkingen worden opgezet en onderhouden. Met jouw energie en door de inzet van overtuigingskracht en aanstekelijk enthousiasme weet je mensen en partijen te verbinden en help je zo mee aan het realiseren van de proeftuin.

Je bent er als projectcoördinator onder andere door:
  • het organiseren en mogelijk maken dat deelnemers het leefstijl programma volgen.
  • contacten te leggen zodat we van praten naar acties en samenwerkingen overgaan.
  • het mede werven van deelnemers.
  • materialen en middelen te ontwikkelen en verbeteren die nodig zijn voor de proeftuin en het leefstijl programma.
  • het onderwerp stigma bespreekbaar te maken en mentale veerkracht in de wijk vorm te geven.
  • in beeld te brengen wat we doen en ervoor te zorgen dat we zichtbaar zijn (pr regelen, nieuwsitems verzorgen, etc.).
  • het visitekaartje van de proeftuin te zijn.
De start van de proeftuin is in Harderwijk, waarna de andere gemeenten van de Noord-Veluwe volgen. Wat we doen is nieuw. Het is daarom belangrijk dat je weet en signaleert wat er nodig is en daarmee proactief aan de slag gaat. Vermindering van stigma is essentieel; dit is dan ook niet alleen een doelstelling binnen dit project en onderdeel van jouw werkzaamheden maar zeker ook een van jouw drijfveren. Diversiteit van de deelnemers is belangrijk en heb jij hoog in het vaandel staan.

Als projectcoördinator maak je deel uit van een projectgroep die bestaat uit 10 leden. Deze projectgroep monitort de uitvoering van de proeftuin. Jouw leidinggevende is de projectleider/penvoerder van het project en tevens programmamanager Leefstijl bij GGz Centraal. De duur van het project is tot eind 2023, gelijk aan de duur van het dienstverband.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Ook kun je als projectcoördinator bij GGz Centraal rekenen op:
  • een bruto maandsalaris tussen € 2.467,- en € 4.381,- (CAO GGZ, functiegroep 50 of 55) op basis van 36 uur. De uiteindelijke inschaling is afhankelijk van opleiding, achtergrond en ervaring.
  • een contract voor 24 uur per week tot uiterlijk 31 december 2023. 
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent een deskundige en betrokken professional met het talent om verbindingen te leggen, planmatig en constructief samen te werken. Daarnaast heb je affiniteit met mensen met psychiatrische problematiek en draag je vanuit jouw expertise graag bij aan verbetering van hun mentale en lichamelijke gezondheid. Ook heb je voor deze baan:
  • een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau, met kennis van projectmanagement.
  • relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • persoonlijke eigenschappen als communicatief, enthousiast, tact, initiatiefrijk, resultaatgericht, doorzettingsvermogen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als projectcoördinator en werk vanuit jouw expertisegebied mee aan de beste kwaliteit van zorg.

Wil je meer informatie over de vacature? App of bel dan met Bianca Braakhuis (programmamanager leefstijl) via +31 610688778. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 28-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator