Regio: Almere Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Binnen deze functie geef je leiding aan een team van verpleegkundigen, begeleiders en artsen binnen het cluster 24 uurs acuut. Cluster 24 uurs acuut bestaat uit 4 teams , te weten Intensive Home Treatment (IHT), crisisdienst, open kliniek Meerzicht Lelystad, HIC Meregaard Almere. Op dit moment werken hier twee teamleiders bedrijfsvoering.

Jij gaat starten als teamleider op de open afdeling in Lelystad, voor circa 6 maanden (i.v.m. waarneming). De huidige teamleider laat je graag kennis maken met de afdeling en het team staat open voor nieuwe inzichten en wil graag  in ontwikkeling  blijven.

Na deze periode van waarneming kijken we samen met jou en de huidige teamleiders hoe we de taken en verantwoordelijkheden met elkaar gaan verdelen.  

Jij hebt een duidelijke visie hebt op (acute) psychiatrie en weet hoe je deze goed organiseert. Je bent sterk op de inhoud en hebt ideeën om de kwaliteit van zorg en de bedrijfsvoering te verbeteren. Ook weet je die ideeën in praktijk te realiseren.

Je levert input aan het hoofd bedrijfsvoering voor de verdere ontwikkeling van dit behandelprogramma, zowel op inhoudelijk (o.a. methodiekontwikkeling) als organisatorisch niveau (o.a. logistiek en productie). Je werkt volgens de richtlijnen en je ontvangt leiding van hoofd bedrijfsvoering 24 uurs acuut.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Kortom, je bent er als teamleider bedrijfsvoering door: 
 • op transparante en deskundige werkwijze sturing te geven aan het team. 
 • uitvoering te geven aan het personeelsbeleid zoals onder meer roosterplanning en voortgangsgesprekken.
 • het zorgen voor een adequate bedrijfsvoering en het bewaken van de kwaliteit van zorg.
Ook de kliniek in Lelystad is volop in ontwikkeling. Meerzicht heeft 19 open bedden. We werken samen met gebiedsteams, IHT/crisisdienst en de HIC. De patiënten komen bij ons terecht vanuit een gesloten setting maar het kan ook zijn dat die vanuit hun thuissituatie bij ons worden opgenomen. De ziektebeelden zijn zeer uiteenlopend en hierdoor verschilt de duur van de opname ook sterk van elkaar.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als teamleider bedrijfsvoering bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.806,- en € 4.381,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28- 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent gedreven, het werken binnen cluster 24 uurs acuut zie je als een uitdaging. Jij bent communicatief sterk, juist in jouw functie ga je in gesprek met mensen binnen en buiten de organisatie en jij weet daarbij moeiteloos de juiste toon te treffen. Daarnaast ben je een echte verbinder, binnen je eigen team en met de andere teams uit de regio. Je straalt enthousiasme uit en draagt met een proactieve werkhouding jouw enthousiasme over op de mensen om je heen. Daarbij sta je ook stevig in je schoenen, immers de doelgroep waarmee je werkt is dynamisch en daarbij is goede zelfreflectie en lef onontbeerlijk. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 
 • een relevante hbo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.
 • ervaring in de ggz en klinische setting.
 • ervaring binnen een leidinggevende functie en affiniteit met de doelgroep is een pré.
 • je bent gewend duidelijk te zijn en als het nodig is je overtuigingskracht te gebruiken.
 • we vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en anderen aanzet om actief mee te denken over de ontwikkeling en professionalisering van de eigen deskundigheid en het eigen behandelprogramma.
 • je hebt inzicht in de opvattingen over de eigen deskundigheid en bent in staat om van daaruit sturing te geven aan je team.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het  hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? In eerste instantie is dat de locatie Meerzicht in Lelystad. Naast die locatie is De Meregaard in Almere een belangrijke locatie, omdat dat onze grootste locatie in Flevoland is. In een ruim opgezette omgeving dichtbij het centrum van Almere kunnen mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod.  Ook kunnen patiënten in psychiatrische crisis bij de Meregaard terecht bij de kliniek voor 24-uurs acute psychiatrie. Jij en je collega’s leveren zorg vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken.


De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.  
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Jozarni de Lange (hoofd behandelprogramma) +31 682676338. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 27-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator