Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek. Als regiebehandelaar geef je vorm aan de zorg op het gebied van diagnostiek, behandelingen en consultatie binnen onze opnameafdeling ouderenpsychiatrie en het ambulante team ouderenpsychiatrie. Kortom, je bent er als specialist ouderengeneeskunde door:
 • het doen van diagnostiek, het voeren van adviesgesprekken en het uitvoeren van behandelingen.
 • consultatie te verrichten bij zorginstellingen.
 • crisissituaties te beoordelen en besluiten te nemen t.a.v. (vrijwillige) opname.
 • contacten te onderhouden met huisartsen, andere verwijzers en regionale ketenpartners.
 • artsen in opleiding te begeleiden.
Dit doe je samen met een psychiater, er is altijd ruimte voor intercollegiaal overleg.

Met jouw collega professionals vorm je de teams ouderen acuut & ambulant, zelfstandige teams met een mix aan medewerkers en functies en onderdeel van het cluster acuut en ouderen in de regio Eemland. Met jou als specialist ouderengeneeskunde zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorgen voor optimale verbinding tussen klinische, somatische en ambulante behandeling en verdere onderlinge samenwerking van de teams.

Twee teams, zelfstandig en volop in ontwikkeling:
Opname kliniek: het team dat behandeling geeft binnen een afdeling aan kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek (angst, paniek, gedragsstoornissen, verslaving, depressie), met vaak comorbide cognitieve en/of somatische stoornissen en/of sociale problematiek. De afdeling is gevestigd in gebouw Kastanjehof (acute en intensieve psychiatrie) op het terrein van Zon & Schild. De gesloten afdeling voor ouderen biedt de mogelijkheid voor opname van tien patiënten, voor diagnostiek en behandeling. Onze uitdaging is patiënten binnen drie maanden zodanig verder te helpen dat ze thuis weer verder kunnen, zo nodig met verdere behandeling en begeleiding van de collega’s van het ambulante team.
Ambulant: een interdisciplinair werkend team dat zich richt op kwetsbare mensen vanaf ongeveer zestig jaar die kampen met een complexe mix van aandoeningen en beperkingen op psychiatrisch, cognitief en somatisch vlak die vaak gepaard gaan met psychosociale problemen. Diagnostiek, behandeling en zorg wordt geboden vanaf onze locatie aan de Westsingel (polikliniek, deeltijdbehandeling) of bij de patiënt thuis. Een dynamisch ingesteld team dat snel hulp op- en afschaalt wanneer dat nodig is. Met andere professionals en instellingen, zoals huisarts, wijkteam, Leger des Heils, ziekenhuis en verpleeghuis, werken we veel en graag samen.

Hoe je onze teams het beste kunt omschrijven? Deskundig, professioneel en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als specialist ouderengeneeskunde bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 4.381,- en € 6.836 ,- (CAO GGZ, functiegroep 70) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 16 - 32 uur per week  voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een ervaren specialist met de flexibiliteit om mee te kunnen gaan in een dynamische werkomgeving. Je ziet de afwisseling tussen het ambulant werken en binnen een opnameafdeling als een uitdaging. Daarnaast ben je zelfstandig en kun je vanuit jouw bijzondere specialisme inhoud geven aan de behandelingen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een registratie specialist ouderengeneeskunde.
 • interesse en eventueel ervaring in de psychiatrie.
 • een rijbewijs en eigen auto.
 • accuratesse voor wat betreft de registratie, dossiervoering en taken rondom de cliëntenzorg.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als specialist ouderengeneeskunde op de plek waar het er écht toe doet, versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ben Nijman (hoofd bedrijfsvoering) via +31 620591978. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Solliciteren vóór: 26-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator