Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Jij bent er voor cliënten (jongeren en volwassenen tot 35 jaar) die hun eerste psychotische periode doormaken of doorgemaakt hebben, in het ambulante team vroege interventie psychose (VIP). Dit team richt zich op de behandeling van patiënten binnen de regio Veluwe en Veluwevallei. Je werkt samen met je collega’s in een innovatief multidisciplinair team dat inmiddels twee jaar bestaat. Met herstel als doel bied jij samen met het team ambulante zorg gericht op diagnostiek en behandeling, waarbij we alert zijn op veranderingen in de toestand van de cliënt. Als team houden we van pionieren en bouwen. Je verleent zelfstandig, maar altijd met en onder supervisie van een psychiater, zorg aan patiënten. In multidisciplinair samenwerkingsverband zorg jij voor continuïteit, uitvoering, controle en evaluatie van het onderzoek en de behandeling.
Kortom, je bent er als ANIOS door:
 • behandelingen uit te voeren en bij te stellen indien nodig.
 • onderzoek te doen en werkdiagnoses te stellen.
 • intakes te doen om samen met de patiënt, de naastbetrokkenen en eventueel andere hulpverleners tot een behandelovereenkomst te komen.
 • uitvoering te geven (onder supervisie) aan farmacotherapeutische behandelingen.
 • deel te nemen aan overleggen en teambesprekingen.
Jouw nieuwe collega’s van het VIP team wachten al op je. Naast jou bestaat het team op Veldwijk (locatie Johannesbos) uit een verpleegkundig specialist, psychiater, maatschappelijk werker, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, SPV’er i.o., GZ psycholoog en een verpleegkundige.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, innovatief en lerend. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk.
Ook kun je als ANIOS bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.760,- en € 5.734,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor een jaar. Wil je langer blijven, heel graag.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent leergierig en je weet dat je veel kunt leren van jouw ervaringen binnen de psychiatrie. Daarbij ben je communicatief vaardig, zodat je op een prettige en professionele manier met collega’s, patiënten en familie van patiënten om kan gaan. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot basisarts.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • enige werkervaring als basisarts is mooi meegenomen.
 • een flexibele werkhouding. Je snapt dat het zo nu en dan draaien van onregelmatigheidsdiensten hoort bij een baan als arts.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.  

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ANIOS op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.   

Wil je meer informatie over de vacature?
Bel of app dan met Hetty Hop (teamleider) via +31 610937521. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 06-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.