Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Ben jij verpleegkundige of begeleider en ligt je hart bij de ouderenpsychiatrie of wil je dit behandelprogramma graag ontdekken? Dan past deze baan binnen de ouderenpsychiatrie bij de Rembrandthof in Hilversum perfect bij jou. 

Een onderdeel van het ambulante behandelprogramma is onze groepsbehandeling. Hier bieden wij een op maat gemaakt groepsprogramma met verschillende therapieën, steunende structurerende en activerende groepen. Alles binnen kantoortijden. Als verpleegkundige/begeleider voer jij delen van de groepsbehandeling uit en gids je deelnemers door het programma en de dag. Kortom, je bent er als verpleegkundige/begeleider door:
 • deelnemers te begeleiden op therapie-dagen. 
 • samen met deelnemers en behandelaren doelen voor het programma te formuleren. 
 • het aanbieden van creatieve, educatieve of bewegingsblokken. 
 • extra oog te hebben voor somatiek en levensfaseproblematiek die bij de ouder wordende mens komt kijken.   
 • proactief met ideeën te komen over positieve gezondheid/ leefstijl, veerkracht en herstel. Je deelt deze ideeën met jouw collega’s en inspireert elkaar. 
 • mee te denken in de ontwikkelingen van de ouderenpsychiatrie in de regio Gooi en Vechtstreek. 
Je gaat deel uit maken van het verpleegkundig- en behandelteam. Daarnaast ga je meedenken in de ontwikkelingen van de ouderenpsychiatrie in de regio Gooi en Vechtstreek. Je krijgt de kans om jouw kracht en doorzettingsvermogen te laten zien. Het is van belang dat jij je werk adequaat kunt organiseren. Het past bij jou om een bijdrage te leveren aan het werken in dit specifieke behandelprogramma en actief zijn in de uitvoer van diverse werkzaamheden. Vooraan in jouw agenda staat vorm geven aan de zorg, de begeleiding van deze patiënten en bijdragen aan kwaliteitsbevordering. Heb je kennis van somatiek, dan is dit zeer welkom! Je werkt regelmatige diensten. Het zou heel fijn zijn als je sowieso de dinsdag en vrijdag kan werken, i.v.m. de bezetting, we overleggen dit graag met je.  
 
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast met hart voor ouderen, collegiaal en in ontwikkeling. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die met de nodige creativiteit zijn/haar werkzaamheden vormgeeft.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk.Ook kun je als verpleegkundige/begeleider bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een contract voor 24-36 uur per week.
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.181,- en € 3.536,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je beschikt over goede sociale vaardigheden waardoor je toegankelijk bent en kan zorgen voor een goede verbinding tussen patiënt, gebied en team. Uiteraard ben je ook zelfstandig,maar je functioneert ook prima in teamverband. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:  
 • een mbo-opleiding verpleegkunde of een afgeronde hbo-opleiding, SPH, social work, PBSD, casemanagement. 
 • een bijbehorende BIG-registratie. 
 • een flexibele en creatieve werkhouding en alert zijn op de kwaliteit van de geboden zorg. 
 • affiniteit met en visie op het werken met de doelgroep. 
 • de wil om in teamverband te werken en bij te dragen aan nieuwe ontwikkelingen. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst.  
 
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige/begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.   
 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marieke van der Kuyl (teamleider bedrijfsvoering)  via telefoonnummer +31 682855712 Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langerdoor.
Lees meer
Solliciteren vóór: 04-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator