Regio: Wezep
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Ouderen (60+) met psychiatrische klachten die onder behandeling zijn binnen het ambulante team Wezep. Je bent als regiebehandelaar werkzaam op de polikliniek en bij cliënten in de thuissituatie. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door: 
 • behandeling van patiënten met persoonlijkheidsproblematiek, stemming- en angstklachten, psychotische en cognitieve stoornissen middels CGT, EMDR, systeem- en relatiegesprekken.
 • een actieve rol aan te nemen bij diagnostiek door middel van classificerend onderzoek en gedragsdiagnostiek.
 • waar nodig mediatieve therapie als onderdeel van de behandeling toepassen.
 • proactief meedenken in het team en adviseren aan collega’s.

Met 10 andere professionals vorm je het ambulante team ouderenpsychiatrie. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg bieden aan ouderen. Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie biedt op de Noord/West Veluwe een gevarieerd behandel- en begeleidingsaanbod, onder andere  voor oudere cliënten met stemmings-, cognitieve- en overige psychiatrische problematiek. 

Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie staat voor herkenbare en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg en zoekt bij de uitoefening van taken afstemming en samenwerking met andere zorgaanbieders als: huisartsen, verpleeg-/ verzorgingshuizen, algemene ziekenhuizen, WMO en thuiszorginstellingen, gericht op taakverdeling, overzichtelijkheid en samenhang in het totale zorg aanbod. We hechten veel waarde aan kleine lokale netwerken van hulpverleners die goed van elkaars expertise op de hoogte zijn. Per cliënt is zo maatwerk mogelijk. 

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Professioneel, gemotiveerd en zelfsturend. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.  

Goed om te weten: naast jouw inzet in Wezep ga jij (in overleg) ook een bijdrage leveren voor onze deeltijdbehandeling en langdurige ouderenpsychiatrie in Ermelo. 

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.760,- en € 5.734,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd. Wij werken vanuit vertrouwen dus je krijgt bij ons direct een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. Supervisie en een goede werkbegeleiding vinden wij belangrijk.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig en neemt initiatieven ter verbetering en optimalistatie van de zorg, zo ontwikkelen we ons als afdeling continu. Daarnaast kun je goed in teamverband werken en ben je flexibel. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locatie in Wezep. Deze locatie is onderdeel van het ouderencircuit dat bestaat uit de ambulatoria in Barneveld, Ermelo en Wezep, deeltijdbehandeling en de opnameafdelingen in het Centrum voor Ouderen te Ermelo. 

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk het ambulante team ouderen van GGz Centraal in Wezep. 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met naar Natascha Brandenburg (teamleider bedrijfsvoering) via +31 651682850. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 27-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.