Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Volwassenen met complexe psychiatrische ziektebeelden die intensieve zorg nodig hebben. Als verpleegkundige werk je vanuit passie en enthousiasme mee aan herstel ondersteunende zorg op de afdeling Hofplein. Door een goede relatie op te bouwen en er onvoorwaardelijk voor ze te zijn begeleid je cliënten bij hun herstel. Kortom, je bent er als verpleegkundige door: 
 • samen met de cliënt en het multidisciplinaire team een behandelplan en hersteldoelen op te stellen.
 • een vertrouwensband met cliënten op te bouwen en onvoorwaardelijke steun te bieden in hun hersteltraject.
 • te werken vanuit de Active Recovery Triad (ART), de driehoek client-familie-hulpverlener. Samenwerking en afstemming is van groot belang en vormt de basis van je handelen.
 • te behandelen vanuit herstelondersteunende - en leefstijl visie.
Jouw nieuwe collega's van afdeling Hofplein wachten al op je. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, specialistische zorg bieden aan volwassenen. Het Hofplein is een 24-uurs klinische behandelplek in de langdurige psychiatrie. De afdeling bestaat uit 35 HAT-woningen met een voortgezette behandelfunctie. Wij werken vanuit een herstelgerichte gedachte, en helpen cliënten te werken aan hun leefstijl en verantwoordelijkheden. Uiteraard werken we tijdens dit langdurige proces waarbij goed samen met de verschillende disciplines. 

Lees hier ervaringen van medewerkers over werken in de voortgezette klinische behandeling op Hofplein! 
 
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, collegiaal en betrokken. Samen zorgen we voor een goed zorg- en leefklimaat. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun
je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.181,- en € 3.536,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 28 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een aanpakker, zodat je op deze dynamische afdeling jouw steentje kan bijdragen. Daarnaast ben je ook in staat om met een frisse blik te kijken naar ons behandelprogramma om zo mee te bouwen aan nog betere zorg. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige. 
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • ervaring of affiniteit met psychiatrie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Landgoed Veldwijk. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1883 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Koen Menning (teamleider) via +31 620233464. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 29-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.