Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 20
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Samen met jouw collega’s zorg je voor de complete organisatie van het uitgebreide scholingsaanbod dat de afdeling training en ontwikkeling aan alle medewerkers van GGz Centraal biedt. Je werkt mee aan de organisatie van uiteenlopende trainingen, van introductiebijeenkomsten tot trainingen suïcidepreventie en medicatieverstrekking. Jij krijgt energie van het organiseren van deze activiteiten. Elke dag is anders, dit betekent dat je flexibel op situaties kan inspelen en deze snel en zorgvuldig afhandelt. Je plant de data met trainers, staat collega's gastvrij te woord en informeert medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en kun jij vlot met verschillende systemen overweg. Je denkt ook mee over de ontwikkeling van de afdeling, onder andere over de implementatie van een nieuw leermanagementsysteem. Kortom, je bent er als administratief medewerker training en ontwikkeling door:

 • Het plannen en organiseren van trainingen en bijeenkomsten.
 • De administratieve afhandeling van trainingen binnen onze systemen.
 • Het gastvrij te woord staan van medewerkers met vragen over trainingen.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, informeel en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. We zijn een grote organisatie met verschillende werklocaties en kunnen inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat je nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als administratief medewerker bij GGz Centraal rekenen op:

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.117,- en € 3.241,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 20 uur per week voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar. Bij wederzijds enthousiasme gaan we uit van een vast contract.
 • werkdagen: graag op woensdag, overige dagen zijn bespreekbaar. Op vrijdag zijn we gesloten.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
 • we werken hybride, deels vanuit huis en op kantoor. Je krijgt een laptop en smartphone.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). We vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je kunt goed zelfstandig werken, neemt graag initiatief en wordt enthousiast van organiseren, snel schakelen en ‘mensen verbinden’. Daarnaast heb je nog meer in huis:

 • ICT-vaardig (o.a. Office 365).
 • ervaring met leermanagementsystemen / elektronische leeromgevingen.
 • een klantgerichte en oplossingsgerichte mindset.
 • affiniteit met leren en ontwikkelen van medewerkers.
 • minimaal mbo-4 werk- en denkniveau.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Training & ontwikkeling is onderdeel van m&o leerplein: Het centrum voor leren, ontwikkeling en loopbaanbegeleiding van medewerkers binnen GGz Centraal. We organiseren en ontwikkelen leeractiviteiten voor GGz Centraal met als doel kwalitatief goede zorg voor onze patiënten. We bieden loopbaanbegeleiding aan onze medewerkers.

Je gaat samenwerken met je collega’s van het team training & ontwikkeling en loopbaanadvies.

Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker administratie op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort. Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan Margot Janssen, secretaresse m&o leerplein, +31 6 228 84 994. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Solliciteren vóór: 25-08-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.