Regio: Almere
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Jongeren van 12 tot 18 jaar met diverse psychiatrische problematiek. In samenwerking met het multidisciplinaire team geef je uitvoering aan diagnostiek en behandeling van jongeren en hun gezinnen. Kortom, je bent er als dramatherapeut door:
 • zelfstandig uitvoering te geven aan behandeling, zowel individueel als in groepsverband.
 • diagnostisch onderzoek te verrichten.
 • nauw samen te werken in een multidisciplinair team en met andere collega’s binnen ons netwerk vanuit de regio.
Jij gaat werken binnen team 12 tot 18 jaar. Hier werk je samen met verschillende disciplines en is veel deskundigheid en ervaring op het gebied van complexe kinder- en jeugdpsychiatrie. Dit doe je samen met meerdere vaktherapeuten in ons team (PMT, drama en beeldend)/grote vaktherapie-vakgroep binnen heel Fornhese, die ook nog eens bovenregionaal verbanden met elkaar hebben. Daarnaast maakt de gemengde doelgroep van polikliniek, deeltijd én kliniek het werk divers en uitdagend. We doen uitgebreide diagnostiek, en maken daarbij gebruik van veel verschillende disciplines en vormen, waaronder dramatherapeutisch onderzoek. We behandelen ook multidisciplinair, waarbij dramatherapie een belangrijke non-verbale vorm kan zijn. Vaktherapie heeft dus een duidelijke, verankerde rol binnen Fornhese.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Dynamisch, collegiaal en deskundig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun
je als dramatherapeut bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.806,- en € 4.381,- (CAO GGZ, functiegroep 55 op basis van 36 uur). 
 • een contract voor 24 tot 32 uur per week voor bepaalde tijd. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen zodat jij met deze complexe doelgroep, en hun gezin, weet om te gaan. Daarbij ben je ook zelfstandig, zodat jij vanuit eigen verantwoordelijkheid en initiatief vorm kan geven aan therapieën. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo opleiding tot creatief therapeut drama.
 • een geldige registratie in het Register Vaktherapie.
 • ervaring met traumabehandeling of de bereidheid jezelf hierin te scholen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Fornhese locatie Almere. Op de polikliniek onderzoeken en bespreken onze professionals de diagnostiek en behandelmogelijkheden samen met het gezin en het kind of de jongere. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. 

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als dramatherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Margreet van Lookeren Campagne (hoofd behandelprogramma) via +31 365210400. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 29-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.