Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent?  Ouderen met een psychiatrische aandoening die vaak gepaard gaat met somatische- en cognitieve problemen. Door gezamelijk behandelplannen op te stellen, behandelingen helpen uit te voeren draag je bij aan de zorg voor ouderen. Je werkt nauw samen met de uitvoerend behandelaar. Kortom, je bent er als begeleider door:
 • ouderen intensieve begeleiding te bieden in de thuissituatie.
 • een belangrijke partner te zijn in de verbinding tussen patiënt en hun naasten, gebied/netwerkpartners en het team, en heb je een rol in het vormgeven van het behandelaanbod.
 • bij te dragen aan het verpleeg- en behandelplan en te adviseren over de behandeling.
 • nauw samen te werken met andere disciplines: psychiaters, artsen, (klinisch) psychologen en (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen, in je eigen en overige teams.
 • oog voor somatiek te hebben.
 • meerdere keren per week patiënten te bezoeken. Ook bied je begeleiding bij het maken en onderhouden van contacten, denkend aan familieleden en sociaal netwerk. En indien nodig bij administratieve en financiële zaken.
Jouw nieuwe collega’s van ouderenpsychiatrie wachten al op je. Met jou als begeleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan ouderen. Wij richten ons op kwetsbare ouderen die in de derde of vierde levensfase verkeren en vaak problemen ervaren op meerdere gebieden. Naast psychiatrische stoornissen spelen vaak ook somatische- en cognitieve problemen een rol.

De visie van de ouderenpsychiatrie is om de zorg dichtbij de patiënt te organiseren in nauwe samenwerking met andere hulpverleners, zoals de huisarts en thuiszorg. We werken vanuit het team multidisciplinair, schalen op naar FACT zorg indien nodig en kunnen  gebruik maken van Intensive Home Treatment en indien noodzakelijk patiënten (voor korte tijd) opnemen in een van onze klinieken. 
Het behandelprogramma is in ontwikkeling en het is ook eventueel ook mogelijk om deze functie te combineren met de afdeling groepsbehandeling. We vertellen je er graag meer over tijdens een gesprek. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Collegiaal, betrokken en met een groot hart voor onze doelgroep!
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als begeleider bij GGz Centraal rekenen op:
 • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme verlengen we graag het contract.
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.181,- en € 3.536,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je beschikt over goede sociale vaardigheden waardoor je toegankelijk bent en kan zorgen voor een goede verbinding tussen patiënt, gebied en team. Uiteraard ben je ook zelfstandig, maar je functioneert ook prima in teamverband. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg.Ook heb je voor deze baan: 
 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, SPH, social work, PBSD, casemanagement.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • de motivatie om indien nodig bij te scholen op specifieke onderwerpen als somatiek of medicatie.  
 • ervaring in de psychiatrie en affiniteit en bij voorkeur ervaring met ouderen.
 • de motivatie om mee te denken en te bouwen aan de inhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen van de ouderenpsychiatrie.
 • een rijbewijs en de beschikking over eigen vervoer.
Ben je een verpleegkundige en heb je interesse in de functie dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren! 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst. 

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.  
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marino Koot (hoofd bedrijfsvoering) via
+31 613591278 of Marieke van der Kuyl (teamleider bedrijfsvoering) via telefoonnummer +31 682855712 Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 30-08-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator