Regio: Amersfoort Hilversum Ermelo Almere
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Je werkt herstelgericht en je wilt bijdragen aan het verder door ontwikkelen van onze kortdurende, intensieve online SGGZ poli. Met deze baan kun je daarom ook prima in het buitenland wonen. Je wordt enthousiast van pionieren en grensverleggend digitaal werken. Ook geef je werkbegeleiding/supervisie aan collega’s. We bieden kortdurende (3 maanden) en intensieve SGGZ behandeling.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? GGz Hulp Online is onze 100% online poli, onderdeel van Stichting GGZ Centraal. We zijn een open en warm team bestaande uit innovatieve professionals. We zoeken nieuwe collega’s die van aanpakken weten, die digitaal zeer vaardig zijn en graag willen bijdragen aan het herstelproces van onze cliënten. Als groeiende digitale poli voor de specialistische GGZ zijn we daarom op zoek naar een derde KP-er. Je maakt onderdeel uit van ons leuke multidisciplinaire behandelteam van (GZ, KP- en basis) psychologen, ervaringsdeskundigen, een CGW-er, twee verpleegkundigen en een psychiater op consultbasis. Veel van onze collega’s werken en wonen in het buitenland.

Voor wie? Volwassenen (18+) die vastlopen in hun leven vanwege ernstige psychische klachten.
Onze cliënten werken kortdurend en intensief (meerdere keren per week) met verschillende disciplines aan hun herstel. Dit vereist samenspel, planning en timing. De benadering is persoonlijk. De behandeling past in het leven van de cliënt, zo werken sommigen van ons ook ’s avonds en in het weekend, indien gewenst. We betrekken de thuissituatie en leefstijl in de behandeling.

Kortom, je bent er als klinisch psycholoog en regiebehandelaar door:
 • Intake en behandelplanbesprekingen bij te wonen.
 • Werkbegeleiding / supervisie te bieden aan onze GZ Psychologen.
 • Een rol in de P opleiding.
 • Behandelinterventies via beeldbellen, en met online behandelmodules en toepassing van bestaande en nieuwere technieken zoals verschillende apps: biofeedback, virtual reality en serious gaming en MOOVD voor EMDR therapieonderzoek te initiëren, om aan te tonen dat de geboden behandelinterventies op een verantwoorde wijze toegepast kunnen worden.
 • Een rol in supervisie of werkbegeleiding in online psychodiagnostiek.

Jouw nieuwe collega’s van GGz hulp online, onderdeel GGz Centraal, wachten al op je. Met jou als klinisch psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van gespecialiseerde online geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met ernstige psychische klachten. Hierbij hebben we een duidelijk focus op de eindigheid van de behandeling, zonder onze cliënten het gevoel te geven dat we hem abrupt laten vallen. Nazorg op maat. Dit is wat de eerste cliënten ons teruggeven, en zijn we erg trots op!
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als klinisch psycholoog bij rekenen op:
 • afhankelijk van jouw voorkeur een contract voor 8 - 36 uur per week.
 • een bruto maandsalaris conform CAO GGZ.
 • werken vanuit huis en flexibele werktijden.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende pensioenregeling of extra verlof.
 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een zelfstandige professional en wilt graag grenzen verleggen op het gebied van online behandelen. Het is in deze baan belangrijk dat je een pioniersmentaliteit hebt en pro-actief bent. Daarmee bedoelen we ook dat je duidelijk aangeeft wat je nodig hebt, want we komen elkaar niet in de wandelgangen tegen omdat het een digitale baan is. Je past binnen GGz Hulp Online als je digitaal zeer vaardig bent, zelfstandig werkt en graag online kortdurende behandeling wilt bieden. Ook heb je voor deze baan:
 • een BIG registratie als klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog, met een VGCt registratie.
 • minimaal 2 jaar werkervaring als klinisch psycholoog in de specialistische GGZ.
 • ervaring, interesse en deskundigheid in het onderzoek en de diverse behandelmogelijkheden van de diverse doelgroepen.
 • je deelt graag kennis door werkbegeleiding en supervisie te geven en hebt daar bij voorkeur ook ervaring mee.
 • een duidelijke digitale GGZ visie en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van GGz Hulp Online.
 • de visie van transparant in (be-)handelen, optimistische attitude en bij uitstek een teamspeler.
 • een goed toegeruste werkplek, conform Arbo richtlijnen met goed functionerende wifi verbinding.
Lees meer

Met elkaar

Het nieuwste label van GGz Centraal, GGz Hulp Online
biedt specialistische geestelijke gezondheidzorg zonder barrières door deskundige therapeuten, voor iedereen. Online behandelen heeft de toekomst!
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als klinisch psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal bij GGz Hulp Online.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Carlos Croes (klinisch psycholoog) via +31 6 534 794 68. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Lees meer
Solliciteren vóór: 06-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator