Regio: Harderwijk
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met diverse psychiatrische ziektebeelden op onze polikliniek in Harderwijk. Hier bieden we specialistische behandeling op het gebied van angst-, stemmings- en persoonlijkheidsproblematiek. Als regiebehandelaar vervul je een voortrekkersrol binnen het team op het gebied van diagnostiek en behandeling. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door: 
 • intakes te houden en (aanvullende) diagnostiek te verrichten.
 • het opstellen, evalueren en bijstellen van behandelplannen in samenwerking met het multidisciplinaire team.
 • zowel individuele- als groepsbehandeling te geven, waarbij het huidige aanbod bestaat uit CGT, CGT-i, IPT, SFT, MBCT, COMET en alle behandelmodaliteiten voor PTSS.
 • werkbegeleiding te bieden aan gz-psychologen in opleiding, onze basispsychologen of masterstudenten.
Jouw nieuwe collega’s van de polikliniek in Harderwijk wachten al op je. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Je gaat deel uitmaken van ons nieuwe team Kort&Krachtig op de polikliniek in Harderwijk. In dit meer transdiagnostisch werkende team ga jij een grote diversiteit aan problematiek behandelen, veelal in groepsverband.

In ons brede programma proberen we de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de vraag die er is. Samen zorgen we voor de voortdurende ontwikkeling van het behandelprogramma.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, open en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.760,- en € 5.734,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 28 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd. Wij werken vanuit vertrouwen dus je krijgt bij ons direct een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent daadkrachtig en transparant in behandelen. Daarbij ben je ook een teamplayer, zodat je graag werkt in een multidisciplinair team. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog.
 • een bijbehorende BIG-registratie. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De polikliniek Harderwijk/Wezep. Dit is een onderdeel van de regio Veluwe & Veluwevallei. Het omvat de volgende specifieke zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmings- en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, angst- en dwangstoornissen, 24 uurs acuut, ADHD en autisme. Het multidisciplinaire team volwassenen is een professioneel, enthousiast en betrokken team. Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met behandelprogramma's op het landgoed Veldwijk te Ermelo (dialectische gedragstherapie (DGT)) en 24-uurs acute zorg en intensive home treatment.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Harderwijk.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Petra Koopmans (teamleider) via +31 682404398 of Jantine Bottenberg (teamleider) via +31 622656027 of Roy van der Zwaard (teamleider behandelzaken) via +31 341 462300. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 15-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.