Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als junior servicedeskmedewerker bij de afdeling ICT lever je een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van onze medewerkers die dagelijks gebruik maken van de ICT-middelen die GGz Centraal daarvoor beschikbaar stelt. Jij bent voor hen het eerste aanspreekpunt, ondersteunt bij het gebruik van hardware of software en biedt eerste hulp bij computerproblemen. Dat doe je klantgericht en volgens afgesproken kaders en procedures. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • verlenen van technische en functionele online en telefonische support.
 • registratie van vragen, verzoeken en incidenten in ons zelfservice portaal 'Fixit' (Topdesk).
 • voorbereiden van hardware voor gebruikers.
 • registratie van nieuwe en uitgeleverde hardware.
 • uitvoeren van ICT gerelateerde werkzaamheden op de diverse locaties.
Jouw collega's van de afdeling ICT, die het totale beheer (onderhoud en exploitatie) van de ICT infrastructuur verzorgt, wachten al op je. De afdeling bestaat uit de teams service en beheer (het team waarbinnen jij werkt) en het team digitaal en innovatie, met daarnaast nog een kleine club staf. We zijn een belangrijke spil in het mogelijk maken van werken en behandelen. Zo zorgen we onder andere voor een snel en veilig netwerk, faciliteren we op het gebied van hard- en software (mobiele telefoons, laptops, applicaties, etc.), geven we trainingen, zijn we sparringpartner bij innovatieve ideeën en kan er ook voor vragen over online behandelen bij ons worden aangeklopt.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel en oplossingsgericht, gecombineerd met een flinke dosis humor. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen en functie-inhoud. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als junior servicedeskmedewerker bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.002,- en € 2.944,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent stressbestendig en weet daardoor altijd overzicht te houden. Daarbij heb je een servicegerichte en flexibele houding en zorg je ervoor dat iedere medewerker naar volle tevredenheid wordt geholpen. Jij hebt uitstekende sociale vaardigheden waarmee je helder communiceert en in de samenwerking met jouw directe collega's komt tot goede resultaten. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde relevante mbo (niveau 4) opleiding.
 • 1 à 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van ICT en administratieve taken.
 • kennis en ervaring met Office 365.
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • een rijbewijs B.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als servicedeskmedewerker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo en onze diverse andere locaties.

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Mark van den Berg (Teamleider - ICT Service & Beheer) via +31 610960233. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 05-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator