Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Ouderen met psychiatrische problematiek die baat hebben bij een zinvolle daginvulling. Je biedt hen herstelondersteunende activiteiten aan als onderdeel van het behandelplan en begeleidingsplan en ontwikkelt groepsactiviteiten. Een goed gesprek of samen plannen maken voor de toekomst, jij hebt oog voor wat mensen beweegt en helpt hen daar verder mee. Voor hen telt elke stap. Kortom, je bent er als medewerker patiëntenactiviteiten door:
 • herstelondersteunende activiteiten te organiseren en cliënten daarbij te begeleiden.
 • groepsactiviteiten te ontwikkelen.
 • het gedrag en de ontwikkeling van patiënten te observeren.
 • individuele doelstellingen te bewaken.
 • inzetbaar te zijn op maandag, woensdag en donderdag.

Bij het begeleiden van de activiteiten is het hersteldoel van de cliënten het uitgangspunt, je zoekt samen naar mogelijkheden om de regie van de patiënt te vergroten. Je werkt veel samen met de multidisciplinaire behandelteams en andere interne en externe partijen.

Jij werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het aanbod van activiteiten voor twee afdelingen binnen ons centrum voor ouderenpsychiatrie. Hier begeleiden we ouderen boven de 60 jaar met psychiatrische problematiek. Dit doe je samen met het team van collega verzorgenden en begeleiders.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Leergierig, enthousiast en divers. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als medewerker patiëntenactiviteiten bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.117,- en € 3.241,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 24 uur per week voor de periode van oktober 2022 tot februari 2023 als zwangerschapsvervanging.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent mensgericht en open waardoor je patiënten makkelijk meeneemt in het deelnemen aan een activiteit. Jouw creativiteit en muzikaliteit helpt daarbij. Daarbij ben je ook tactvol, zodat je vanuit vertrouwen kunt meewerken aan het herstel van jouw patiënten. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:  
 • een opleiding op minimaal mbo niveau 4 op het gebied van sociaal agogisch werk of maatschappelijke zorg.
 • kennis van psychiatrische ziektebeelden en de omgang met psychiatrische cliënten.
 • een heldere visie op herstelondersteunende zorg in relatie tot dagactiviteiten.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Twee afdelingen binnen het centrum voor ouderenpsychiatrie, gevestigd op locatie Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.  

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker patiëntenactiviteiten op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Harma van de Brake (teamleider) via +31 651610476. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 11-08-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.