Regio: Amersfoort Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Vernieuwingen doorvoeren en projecten veilig van A naar B begeleiden. Dat vind jij een uitdaging en daar ga je voor.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega.
Als projectleider leid je projecten op het gebied van informatisering en digitalisering, help je keuzes te maken in welke projecten we oppakken en voel je je verantwoordelijk voor de borging van het eindresultaat. Projecten zijn erg divers en van klein tot groot. De focus is breder dan alleen technische ICT-projecten: het verbeteren van de zorg staat bij ons voorop.
 
Jij overziet het totaal aan projecten en weet goed je prioriteiten te bewaken. Door te sparren en met elkaar te overleggen bereik je samen meer. Naast de grote mate van zelfstandigheid in je functie ben jij een echte samenwerker en verbinder. Een ervaren projectleider dus, die zowel met zijn voeten in de klei kan staan als overkoepelend kan denken. Je beschikt niet alleen over de nodige technische kennis maar wilt daarnaast ook het werk van de zorgprofessional echt begrijpen. Kortom, je bent er als projectleider door:
 • projectbudgetten op te stellen en te bewaken, evenals planning en scope. 
 • de juiste ICT-oplossingen te implementeren die meerwaarde bieden voor onze cliëntenzorg.
 • op ieder niveau de juiste benadering te kiezen en mensen te motiveren en te inspireren.
Jouw collega's van de afdeling ICT, die het totale beheer van de ICT-infrastructuur verzorgt, wachten al op je. De afdeling bestaat uit de teams service en beheer, functioneel beheer en het team digitaal en innovatie, met daarnaast nog een kleine club staf. In totaal zo'n 28 medewerkers. We zijn een belangrijke spil in het mogelijk maken van werken en behandelen. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel en oplossingsgericht, gecombineerd met een flinke dosis humor. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen en functie-inhoud. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als projectleider bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.241,- en € 4.883,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28 tot 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent enthousiast en ondernemend, een professional die stevig in de schoenen staat. Met het talent om collega’s mee te nemen in het projectverloop en hen het gevoel te geven erbij betrokken te zijn. Daarnaast beschik je over een groot organiserend vermogen, toon je leiderschap en ben je graag onderdeel van het team. Ook heb/ben je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding op hbo niveau.
 • ruime ervaring met ICT-projecten.
 • ruime ervaring met projectmanagement; certificering in Prince II, Lean/Six Sigma, Agile/Scrum is een pre.
 • communicatief vaardig, initiatiefrijk en je kunt structuur aanbrengen.
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • affiniteit met zorg en/of geestelijke gezondheidszorg, ervaring in de sector is een pre.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek is deels thuis, deels op onze locaties in de regio's Eemland, Veluwe & Veluwe vallei, Flevoland of Gooi & Vechtstreek. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als projectleider ICT op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal.

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Aleid Kerkmeer (manager ICT) via +31 651827945. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 07-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator