Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als teamleider bedrijfsvoering binnen ons autisme expertisecentrum Emerhese ben je de direct leidinggevende van de kliniek adolescenten en de deeltijd volwassenen. Jij zorgt voor een adequate bedrijfsvoering en betrekt het team daar actief bij. In het behandelproces coördineer je de aanmeldingen en participeer je in de intake procedure. Kortom, je bent er als teamleider door:
 • zorg te dragen voor de dagelijkse bedrijfsvoering en aansturing jouw team.
 • actief mee te denken over de strategie en beleidsontwikkeling voor je afdelingen en voor expertisecentrum Emerhese in het algemeen.
 • ontwikkeling en verbetering van kwaliteit en processen vormgeven vanuit jouw voortrekkersrol. Plannen en ideeën vartaal je vervolgens naar projecten.
 • het externe netwerk met andere zorgaanbieders verder uit te breiden.
Jouw totale team bestaat uit sociotherapeuten en verpleegkundigen, in totaal is dit 11 fte. Je werkt nauw samen met de regiebehandelaar, medebehandelaren en collega teamleider van de kliniek voor volwassenen. Het team is gewend om zelfstandig te werken en zij weten elkaar te vinden als dit nodig is.

Emerhese is het expertise centrum van GGZcentraal voor diagnostiek en behandeling voor jong volwassenen en volwassenen met Autisme Spectrum problematiek. De mogelijkheden voor behandeling variëren van zowel ambulant tot deeltijd of klinisch. De klinische afdeling jong volwassen met 9 plaatsen en de deeltijd volwassen met 8 plaatsen vallen onder jouw verantwoordelijkheid als teamleider.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als teamleider bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €2.806,- en €4.381,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 uur per week voor voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt een pro actieve houding, waardoor jij goed in staat bent initiatief te nemen en een voortrekkersrol te vervullen. Daarnaast ben je enthousiast, heb je humor en relativeringvermogen, waardoor je laagdrempelig en benaderbaar bent voor je collega's. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding hbo verpleegkundige, sph of social work.
 • een aanvullen managementopleiding of de bereidheid deze te gaan volgen.
 • hbo werk- en denk niveau.
 • enige ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team.
 • ervaring met veranderingsprocessen.
 • relevante vakkennis van primaire en ondersteunende administratieve processen binnen de GGZ.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild wordt sinds de jaren 30 gebruikt als instellingsterrein voor de geestelijke gezondheidszorg en is een van onze grootste locaties. Op het omvangrijke groene landgoed vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar.

Emerhese is ons expertisecentrum voor autisme spectrumstoornissen bij (jong) volwassenen.  Vanuit onze locaties in Amersfoort en Almere werken wij samen met zo’n 50 collega’s. Emerhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan naar Elly Visser (hoofd bedrijfsvoering) via +31 620957722. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 

Lees meer
Solliciteren vóór: 08-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.