Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO/WO WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Ouderen met psychiatrische problemen. Met jouw specialisme geef je vorm aan de behandeling van deze patiënten. Je draagt zorg voor de integraliteit van het behandelproces en bent het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Kortom, je bent er als verpleegkundig specialist door:
 • intakes te houden, diagnose te stellen, behandelplannen uit te werken, zorg te dragen voor continuïteit, controle/evaluatie van onderzoek en behandeling.
 • medicamenteuze interventies te verrichten.
 • jouw deskundigheid in te zetten voor het bevorderen van de kwaliteit van zorg.
 • continu te beoordelen of de behandeling nog voldoende aansluit, de veiligheid van de patiënt is gewaarborgd en of familie en naasten voldoende betrokken zijn.
 • bij in– en externe contacten het team en organisatie te vertegenwoordigen.
 • als mentor te fungeren voor verpleegkundigen in opleiding tot specialist (VIOS).

Jouw nieuwe collega’s van het expertiseteam ouderenpsychiatrie wachten al op je. Met jou als verpleegkundig specialist zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het behandelen van ouderen met psychische klachten. Binnen het expertiseteam ouderenpsychiatrie hebben we oog voor zowel psychische klachten, lichamelijke problemen als specifieke problemen die horen bij het ouder worden. Zoals stemmingsklachten, angsten, (neuro)cognitieve problemen en/of verslaving die vaak gepaard gaan met psychiatrische problemen of onbegrepen lichamelijke klachten waarvoor geen oorzaak is gevonden. We werken hierbij intensief samen met het systeem van de patiënt en ketenpartners. Als afdeling zijn we volop in ontwikkeling en zijn we bezig met het ontwikkelen van een modulair behandelaanbod.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat bestaat uit psychiaters, gz-psychologen, Spv’en, verpleegkundig specialist, verpleegkundigen en vaktherapeuten. Je werkt samen in een team met deze disciplines en denkt mee over de ontwikkeling van de behandelprogramma’s binnen de regio Gooi en Vechtstreek. Want ons motto is: “behandelen doen we samen!”

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Open, toegankelijk en innovatief. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als verpleegkundig specialist bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.760,- en € 5.734,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 24-32 uur per week. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
 • Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt ervaring binnen het vakgebied en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je draagt actief bij aan kennisdeling en je neemt de regie binnen het behandelproces. Daarbij ben je ook vooruitstrevend, je denkt graag mee over de doorontwikkeling van de afdeling. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:  
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist.
 • een bijbehorende BIG-registratie en een afgeronde Master Advanced Nursing Practice.
 • enige werkervaring in de specialistische ggz.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum.De Rembrandthof is het centrum voor ambulante en klinische behandeling van volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek. Je werkt in het ambulante team van het cluster Diagnostisch Behandel Expertise Centrum.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo'n 440 collega's. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.

Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundig specialist op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.   
 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marino Koot (hoofd bedrijfsvoering) via telefoonnummer +31 613591278. Of met Freek Boom (verpleegkundig specialist) via +31 683178780.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 06-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator