Regio: Harderwijk
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Je werkt als teamleider voor jouw team, de 24-uurs acuut, als onderdeel van het cluster crisiszorg. Als crisisinterventor werk je  voor patiënten die in een acute psychiatrische en/of complexe psychosociale crisis verkeren. Uitgangspunt daarbij is het bieden van acute zorg in crisissituaties en het realiseren van een veilig en professioneel werkklimaat. Kortom, je bent er als teamleider bedrijfsvoering en crisisinterventor door: 
 • samen met je collega teamleider zorg verantwoordelijk te zijn voor de aansturing van de crisisdienst. 
 • verantwoordelijk te zijn voor de logistiek rondom de in- en uitstroom van patiënten.
 • uitvoering te geven aan het personeelsbeleid. Daarnaast lever je een bijdrage in de ontwikkeling en implementatie van het afdelingsbeleid en de verdere ontwikkeling van het kwaliteitsdenken.
 • het actief onderhouden van contacten met het interne en externe netwerk.
 • diensten te doen (aantal uren per week in overleg) als crisisinterventor in de voorwacht.
De crisisdienst, de IHT (Intensive Home Treatment) en de acute deeltijdbehandeling vormen samen een team. Met jou als teamleider en crisisinterventor zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van crisis hulpverlening bij acute psychiatrische en complexe psychosociale crisissen. Na (centrale) triagering wordt een inschatting en beoordeling gemaakt van de acute zorgbehoefte. Waar nodig stemmen we af met de psychiater van dienst als achterwacht. Vanuit de beoordeling wordt, na verlening van de eerste crisiszorg, verdere acute zorg in gang gezet. 

In de rol van teamleider bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team 24-uurs acuut. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor de specifieke externe contacten binnen het netwerk en de samenwerkende instanties. Hiernaast werk je zelf ook als voorwacht. Het team bestaat vooral uit ervaren collega crisisinterventoren, met veelal een achtergrond als SPV-er, en kenmerkt zich door een deskundige en gedreven instelling. Er wordt gewerkt volgens de meest recente richtlijnen en goede communicatie staat centraal in onze intensieve samenwerking.

De spoedeisende zorgketen staat aan de vooravond van grote veranderingen. We zoeken dan ook een collega die dit verandertraject in goede banen wil helpen leiden.

 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun
je als teamleider/crisisinterventor bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.241,- en € 4.883,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt een directe stijl van communiceren, je kunt mensen met elkaar verbinden en hen daarnaast enthousiasmeren. Daarbij ben je ook pro-actief en organisatorisch sterk, waardoor jij binnen een hectische omgeving goed overzicht kan bewaren en samenwerking kan stimuleren. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding als sociaal psychiatrisch verpleegkundige, verpleegkundig specialist of hbo verpleegkundige met BIG-registratie.
 • relevante en recente werkervaring binnen 24-uurs acuut.
 • kennis van de sociale kaart, GMAP en het IHT model.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locatie aan het Westeinde in Harderwijk, nabij het Sint Jansdal ziekenhuis. Op deze locatie kunnen volwassenen terecht voor ambulante en deeltijdbehandeling van psychische, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Ook kunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis op deze locatie terecht bij de 24-uurs crisisdienst.  

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider/crisisinterventor, versterk GGz Centraal in Harderwijk.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Henriette Smit (hoofd bedrijfsvoering) via +31 6 10949329. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 01-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.