Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Stagiairs
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Ben jij data gedreven en wil jij meewerken aan verbetering van de zorg? Dan zijn we op zoek naar jou! Een ongezonde leefstijl speelt een grote rol bij het ontstaan van risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Mensen met een ernstig psychiatrische aandoening (EPA) hebben vaker een ongezonde leefstijl die bijdraagt aan een verkorte levensduur van tot wel 20 jaar. Interventies die een gezonde leefstijl stimuleren kunnen de lichamelijke en mentale gezondheid verbeteren. GGz Centraal heeft een leefstijlbehandeling ontwikkeld die de nieuwe norm in de dagelijkse praktijk wordt.

Wij evalueren deze behandeling. We doen onderzoek naar de (lange-termijn) effecten op de lichamelijke en mentale gezondheid, leefstijlgewoonten (o.a. beweging, voeding, slaap) en kosteneffectiviteit. Ook evalueren we de implementatie. We hebben data verzameld dat in het kader van de reguliere zorg wordt afgenomen. En wij hebben aanvullende vragenlijsten afgenomen bij cliënten en medewerkers.

Jouw werkzaamheden
Je ondersteunt de promovendi bij het meedenken, verwerken en ordenen van (zorg)data. Een voorbeeld is het berekenen van een risicoscore voor het ontwikkelen van hart- en vaatziekten (de QRISK3). De standplaats is locatie Amersfoort, Zon & Schild, maar je kunt uiteraard ook vanuit huis aan jouw thesis of stageopdracht werken.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Tijdens je stageperiode ontvang je een stagevergoeding conform de CAO GGZ. GGz Centraal werkt met een eigen stageovereenkomst, deze staat naast een eventuele stageovereenkomst vanuit je opleiding. Het gaat om een stageplek (24-36 uur) per september 2022 voor ten minste drie maanden.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck. Deze zal worden vergoed.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

  • Je solliciteert op deze stage in het kader van een erkende WO opleiding zoals bijvoorbeeld een master epidemiologie, data science, business intelligence of vergelijkbare studie;
  • Je bent nauwkeurig en flexibel en kunt goed samenwerken;
  • Je hebt kennis van SPSS en R.
Lees meer

Met elkaar

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf resultaatverantwoordelijke zorgeenheden. Onze bijna 3.000 medewerkers stimuleren wij om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze patiënten. Daarnaast werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.
 
Het vaste team bestaat uit twee promovendi, onderzoeksassistenten, een projectcoördinator GOAL! en een senior onderzoeker (tevens inhoudelijk programmamanager Leefstijl), die in samenwerking met een programmamanager het onderwerp leefstijl vormgeven binnen GGz Centraal. Doorlopend zijn ook mensen op een werkervaringsplaats, stagiairs en medewerkers in opleiding betrokken in het kader van hun (afstudeer)onderzoek. 
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen. App of bel dan met Myrthe van Schothorst. (06-82648117) of na 11 juli met Natascha den Bleijker (06-82300686), promovendi leefstijl. Kijk voor meer informatie, onderzoek en publicaties, op www.ggzcentraal.nl/leefstijl. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 15-08-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.