Regio: Harderwijk
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met diverse psychiatrische ziektebeelden op onze polikliniek in Harderwijk. Hier bieden we specialistische behandeling op het gebied van angst-, stemmings- en persoonlijkheidsproblematiek. Kortom, je bent er als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (of spv in opleiding) door: 
 • het houden van intakes en het opstellen, evalueren en bijstellen van behandelplannen, onder supervisie van een regiebehandelaar.
 • verantwoordelijk te zijn voor de uitvoering van het behandelplan.
 • het betrekken van het systeem en netwerk van de patiënt bij de behandeling en daarin een coördinerende rol aan te nemen.
 • nadrukkelijk de samenwerking met het netwerk, waaronder de verwijzende huisarts en andere zorgprofessionals, van de cliënt op te zoeken.
 
Jouw nieuwe collega’s van de polikliniek in Harderwijk wachten al op je. Met jou als sociaal-psychiatrisch verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Je gaat deel uitmaken van ons nieuwe team Kort&Krachtig op de polikliniek in Harderwijk. In dit meer transdiagnostisch werkende team wordt een diversiteit aan problematiek behandeld. We bieden hiervoor veel groepsbehandelingen aan. Van zowel angst- en stemmingsproblematiek tot aan persoonlijkheidsproblematiek. 

Ben jij nog geen sociaal psychiatrisch verpleegkundige, maar heb je wel een afgeronde opleiding hbo-v en ervaring in de ambulante psychiatrie? Dan bieden wij jou de mogelijkheid de spv opleiding binnen ons team te volgen.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat bestaat uit psychiaters, gz-psychologen, klinisch psychologen, sociaal- psychiatrisch verpleegkundigen en verschillende collega's in opleiding. Daarnaast werkt er een verpleegkundige in het team, is er een systeemtherapeut en zijn er vaktherapeuten verbonden aan de afdeling. 

In ons brede programma proberen we de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de vraag die er is. Daarmee is er ruimte om nieuwe therapiegroepen te starten die aansluiten op jouw kennis en interesse. 
Een andere pijler waar we ons op richten is die van de positieve gezondheid.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, open en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.806,- en € 4.381,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel en stressbestendig, waardoor jij de complexiteit en hectiek van zorg goed aankan. Uiteraard ben je ook teamplayer, zodat je makkelijk de samenwerking aangaat in een multidisciplinair team. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige.
 • of een afgeronde hbo opleiding tot verpleegkundige en de bereidheid de spv opleiding te volgen.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locatie aan het Westeinde in Harderwijk, nabij het Sint Jansdal ziekenhuis. Op deze locatie kunnen volwassenen terecht voor ambulante en deeltijdbehandeling van psychische, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Ook kunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis op deze locatie terecht bij de 24-uurs crisisdienst. 

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als sociaal psychiatrisch verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Harderwijk.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Jantine Bottenberg (teamleider) via +316 22656027 of met Piet Verhagen (psychiater/teamleider) via 0341 462300. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 25-08-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.