Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als corporate recruiter ben jij medeverantwoordelijk voor het wervingsproces bij GGz Centraal. Voor 2 van de 5 organisatieonderdelen word je de toegewijde recruiter (bij GGz Centraal is je functietitel recruitment coördinator). Van begeleiders en verpleegkundigen tot psychologen, artsen en medisch specialisten. Jij coördineert het proces, schrijft doelgroepgerichte vacatureteksten, monitort de voortgang en bent dé gesprekspartner voor je interne stakeholders. In deze recruitment rol voer je geen sollicitatiegesprekken met sollicitanten. Die worden binnen onze organisatie decentraal gevoerd, door de leidinggevenden en toekomstige directe collega’s. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het uitvoeren van vacature intakes (telefonisch, via TEAMS of live), je verdiepen in de doelgroep en schakelen met vacaturehouders. Met aansprekende en doelgroepgerichte vacatureteksten als resultaat. Taalbeheersing en taalgevoel zijn hierbij essentieel.
 • het pakken van de rol van advies- en sparringpartner richting jouw stakeholders. Je neemt hen mee in de kansen en knelpunten op recruitmentgebied. De gezamenlijke aanpak zet je hierin voorop. Via stevig stakeholdermanagement werk je tegelijkertijd aan onze interne PR.
 • het tijdig inspelen op hobbels in de weg in het proces. Hierin trek je intensief op met leidinggevenden, HR adviseurs en je recruitment collega’s, want candidate experience is iets wat je met elkaar neerzet. Jouw proactieve en resultaatgerichte mindset is hierin essentieel.
 • het coördineren van externe bemiddelingsopdrachten en fungeren als eerste aanspreekpunt voor gecontracteerde bureaus, exclusief uitzendbureaus. Zo heb je het totale proces aan W&S in beeld.
 • het meedenken over de inzet van passende wervingsinitiatieven om de beoogde doelgroepen te bereiken. Hierin werk je nauw samen met de adviseur arbeidsmarktcommunicatie & recruitment en de redacteur online media.
Met 6 andere professionals vorm je een hecht team. Met jou als recruiter zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het wervingsproces zo efficiënt en effectief mogelijk insteken zodat de juiste mensen worden aangetrokken tot onze vacatures en GGz Centraal als interessante werkgever op de kaart staat. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? We hebben een pragmatische aanpak, zijn aanvullend in onze persoonlijkheden en expertise en we willen met elkaar blijven doorontwikkelen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Neem alvast een kijkje naar je mogelijk toekomstige collega's. Jettie Harrewijn, Inge van Gent, Tanja Goedknegt, Lotte Stierhout, Laura Brouwer en Leontine Sintemaartensdijk kijken ernaar uit om je te ontmoeten. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Ook kun je als corporate recruiter bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.467,- en € 3.902,- (CAO GGZ, functiegroep 50 op basis van 36 uur). De definitieve inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • een contract voor 28-32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en hebt gevoel voor stakeholder-management. Dit maakt jou een prettige en overtuigende gesprekspartner op verschillende niveaus. En een fijne collega binnen ons team. Met tact, professionaliteit en diplomatieke assertiviteit weet je eventuele weerstand positief te kanaliseren. Zonder wrijving geen glans. Door jouw servicegerichte en verbindende aanpak sta je al 1-0 voor bij vacaturehouders. Daarnaast heb je een praktische en proactieve manier van dingen aanpakken. En hoe druk het soms ook is, je hebt je zaakjes altijd goed op orde.

Ook heb je voor deze baan:
 • hbo-werk- en denkniveau, aangevuld met enige jaren ervaring binnen het recruitment of HR-vak.
 • tekstuele creativiteit. Door je taalgevoel kun je essentiële informatie op een vlotte manier overbrengen op papier. Met sterke en foutloze vacatureteksten als resultaat.  
 • ervaring met Connexys als ATS is een grote plus.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Landgoed Zon & Schild in Amersfoort. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar. Daarnaast ben je ook wel eens te vinden op locatie bij ‘jouw’ regio’s. Hybride werken past ons echter goed, dus je werkt ook veel vanuit huis.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als recruiter op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal en werk vanuit jouw expertisegebied mee aan de beste kwaliteit van zorg.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Inge van Gent (recruitment coördinator) via telefoonnummer +31 630457676, of mail naar recruitment@ggzcentraal.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 22-08-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator