Regio: Harderwijk
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening. Binnen het FACT-team Harderwijk-Wezep vervul je als SPV een centrale rol in de behandeling en begeleiding van de cliënten. Vanuit jouw deskundigheid zorg je voor continuïteit en bevorder je de kwaliteit van zorg.
Kortom, je bent er als sociaal psychiatrisch verpleegkundige door: 
 • een bijdrage te leveren in het intakeproces.
 • het uitwerken van behandelplannen.
 • zorg te geven aan cliënten in hun directe omgeving; daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Daarbij betrek je het systeem en het netwerk van de client.
 • het FACT-team en de organisatie te vertegenwoordigen bij interne en externe contacten. 
Met 18 andere professionals vorm je het FACT team Harderwijk-Wezep. Met jou als sociaal psychiatrisch verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, EPA-patiënten in de regio met de FACT-methodiek te behandelen en te ondersteunen. Binnen het FACT-team behandelen we volgens de multidisciplinaire richtlijnen en conform het handboek FACT. Wij werken volgens de uitgangspunten van de Herstel Ondersteunende Zorg en zijn trots dat het FACT-team Harderwijk door de CCAF gecertificeerd is.

In jouw rol ga jij uit van een probleeminventarisatie vanuit systemisch en contextueel perspectief in zowel acute situaties als bij langdurige complexe problematiek. Het uitgangspunt hierbij is dat er wordt gewerkt volgens stepped care, matched care en herstelgerichte principes.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Multidisciplinair, enthousiast en bevlogen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 

Goed om te weten; binnen het FACT-team werk je als verpleegkundige volgens een regelmatig rooster en tijdens kantooruren.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.806,- en € 4.381,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een teamplayer zodat je optimaal kan samenwerken binnen ons multidisciplaire team. En je bent flexibel en stressbestendig, waardoor jij complexe en hectische sitiaties kan overzien. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Team Harderwijk-Wezep. FACT (Flexible Assertive Community Treatment)-teams behandelen en begeleiden mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, die vaak gepaard gaat met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.). Deze behandeling en begeleiding vindt plaats in de eigen omgeving van de cliënt. In een FACT-team werken verschillende hulpverleners nauw met elkaar samen.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als sociaal psychiatrisch verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Harderwijk.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Aldine de Graaf (teamleider) via +31 620003559. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 25-08-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax
Dax

Recruitment Coördinator