Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met psychiatrische problemen die tijdelijk worden opgenomen op de High Intensive Care (HIC). Met jouw brede ervaring als verpleegkundige coördineer je de dagelijkse gang van zaken op de afdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt voor roosterzaken en coördineert de zorglogistiek per dienst. Zo zorg je voor continuïteit in de zorg voor onze patiënten. Kortom, je bent er als coördinator door:
 • opnames, doorplaatsingen en ontslagen te coördineren, daarnaast ook ziekenhuisbezoeken en de beddenstand.
 • inhoudelijke werkgroepen te coachen.
 • het onderzoeken en initiëren van kwalitatietsverbeteringen. 
 • informatieverstrekking tussen ANW en dagdiensten te waarborgen.
 • contactpersoon te zijn voor in- en externe partijen, zoals interne afdelingen en ketenpartners.
 • coördinatie van dwang en drang.
 • waar nodig de teamleider van de afdeling te ondersteunen.
Jouw 40 nieuwe collega’s van de HIC wachten al op je. We zijn een HIC-team in opbouw en werken toe naar een gecertificeerde HIC. Jij werkt mee aan het opbouwen van de HIC. Met jou als coördinator zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg verlenen aan patiënten die in een psychiatrische crisis verkeren. Onze afdeling biedt kortdurende psychiatrische behandeling aan patiënten die in crisis verkeren en waarbij kortdurende opname noodzakelijk is. De patiëntengroep is divers: patiënten die voor het eerst opgenomen worden, instromen vanuit verschillende behandelprogramma’s of patiënten die langer ambulant in behandeling zijn en in crisis verkeren.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Open en collegiaal. Wij werken intensief met elkaar samen en staan open voor feedback. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundig coördinator bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.467,- en € 3.902,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij voelt je thuis in de hectiek op een acute afdeling en neemt graag het initiatief om de logistiek rondom het zorgproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarbij kan je goed organiseren, leg je makkelijk verbinding zorg je zo dat er gebeurt wat nodig is. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt en vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een diploma hbo Verpleegkunde.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • ruime ervaring als verpleegkundige en affiniteit met de doelgroep.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.

De HIC is onderdeel van het acute cluster Eemland waarin de Crisisdienst, acute klinische opname (HIC), IHT en acute deeltijd nauw samenwerken. Een afdeling met 20 bedden waarbinnen 2 teams nauw met elkaar samenwerken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundig coördinator: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Casper Nusselder (teamleider bedrijfsvoering a.i.) via +31 651288083. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Solliciteren vóór: 01-07-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator