Regio: Laren
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Per september 2022 zal Juliana-Oord, de kliniek in Laren behorende bij GGz Centraal, een nieuwe afdeling openen gericht op psychiatrisch herstel en cognitieve training, naast het bestaande aanbod dat we bieden voor mensen die kampen met (neuro)psychiatrische kwetsbaarheid en verslaving. Wij gaan op deze nieuwe afdeling klinische behandeling bieden aan patiënten die ernstig psychiatrisch ziek zijn (geweest) en nog restklachten ondervinden, bijvoorbeeld mensen met cognitieve problemen na elektro convulsietherapie of bij functioneel neurologische stoornissen. Wij bieden hiervoor een klinisch programma van 8 weken aan, gericht op herstel en gebaseerd op positieve gezondheid. Het programma bevat dagelijks cognitieve training en begeleide fysieke training. Het programma bevat vaste stappen en onderdelen, maar zal daarbinnen voor elke individuele patiënt waar nodig en mogelijk op maat gemaakt worden. Daarnaast zal er op de afdeling veel aandacht zijn voor andere aspecten van gezondheid, zoals wandelen, gezonde voeding door dagelijks zelf koken en een goed slaappatroon. Juliana-Oord is een voormalig sanatorium midden in de bossen en heidevelden, en is bij uitstek geschikt om de gezondheid te bevorderen in de breedste zin van het woord.  
  
Om bovenstaand programma te kunnen integreren in het bestaande aanbod zoeken wij een vakkundige collega die de klinisch opgenomen patiënten van alle Juliana- Oord afdelingen psychomotorische en bewegingsgerichte therapie, zowel individueel als in groepsverband, geeft.  
Kortom, je bent er als vaktherapeut/bewegingsagoog door:  
  • bewegingsgedrag van patiënten te analyseren en met lichaamsbewegings- en ervaringsgerichte oefeningen bij te dragen aan de behandeling.  
  • vanuit vaktherapie  ben je werkzaam binnen de verschillende multidisciplinaire behandelprogramma’s.
  • mee te werken aan het modulair behandelaanbod van de afdeling. 
  • eventueel mindfulness trainingen te geven.  
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als psychomotorisch therapeut/bewegingsagoog bij GGz Centraal rekenen op:  
  • een bruto maandsalaris tussen € 2.467,- en € 3.902,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.  
  • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.    
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig, je plant je eigen werkzaamheden en stelt de juiste prioriteiten. Daarnaast denk je graag met ons mee hoe we het aanbod verder kunnen door ontwikkelen en daarmee draag je bij aan het opbouwen van de nieuwe afdeling en uitbouwen van onze bestaande deskundigheid. Daarbij ben je ook vindingrijk en creatief bij het bepalen en vormgeven van therapieën. Uiteraard heb je goede communicatieve eigenschappen en ben je flexibel en stressbestendig. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:  
  
• een afgeronde PMT opleiding en opgenomen in het register vaktherapie. 
• kennis van en ervaring met groepsprocessen, waarbij je in staat bent verschillende methodieken te hanteren.  
• brede inzetbaarheidsmogelijkheden qua doelgroepen.  
• heb je ervaring in het geven van CGT, schema- en trauma gerelateerde therapie, dan is dat zeker een pre. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  Juliana-Oord in Laren.
  
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek. 
Lees meer

Versterk ons

Wil jij hier onderdeel van worden en komen werken op een ambitieuze plek met een prettige en gezonde sfeer? Zet jouw talenten in als bewegingsagoog/psychomotorisch therapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Laren.    
 
Wil je meer informatie over de vacature? App of mail dan met Ellen van der Blom (teamleider) via +31 651918784 / e.vanderblom@ggzcentraal.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedurekunje terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  
  
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 04-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator