Regio: Laren
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met een verslavings- en/of neuro psychiatrische kwetsbaarheid.  
In samenwerking met het team bied je op herstelgerichte wijze diagnostiek en behandeling aan de cliënten in de kliniek of ambulante team. Behandelingen vinden plaats in een multidisciplinair team waar jij onderdeel van uitmaakt. De organisatie als ook het team zijn in ontwikkeling en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s die dit traject met ons aan willen gaan. Kortom je bent er als basispsycholoog door:  
 • samen met een klinisch neuro psycholoog, psychiater, arts, verpleegkundig specialist of gz-psycholoog dagelijks intakegesprekken te voeren met cliënten en naastbetrokkenen om de behandelvraag te verhelderen.
 • de gehele diagnostische cyclus voor neuropsychologisch onderzoek uit te voeren en in samenwerking met de gz-psycholoog behandelingen uit te voeren. 
 • deel te nemen aan overleggen. 
 • bij te dragen aan de ontwikkelingen van herstel ondersteunende zorg door jouw ervaringen en ideeën met het team te delen.  
 • klinische lessen te verzorgen binnen jouw vakgebied.  
 
Je maakt deel uit van een deskundig multidisciplinair team, waarin je een actieve rol hebt en jouw deskundigheid deelt. We bieden zowel klinische- als ambulante behandeling aan, je bent werkzaam binnen een veelzijdige discipline en denkt je mee over de verdere ontwikkeling hiervan. Jouw 17 nieuwe collega’s van Juliana- Oord wachten al op je. Met jou als masterpsycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, directe diagnostiek en behandeling bieden aan patiënten op de open afdelingen en in het behandelhuis. De klinische omloopsnelheid is hoog, omdat een opname vaak maximaal 8 weken duurt. Hierdoor zijn je dagen divers, onvoorspelbaar en wisselend qua intensiviteit en dynamiek.   
 
Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Wij gaan respectvol en professioneel met elkaar om, zijn deskundig en optimistisch en staan open voor goede ideeën en verwachten eigen initiatief. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. Juliana- Oord heeft veel deskundigheid in huis op diverse vlakken binnen het psychologisch vakgebied, hierdoor is het een plek waar je als masterpsycholoog enorm veel kan leren richting een eventuele vervolgopleiding.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als masterpsycholoog bij GGz Centraal rekenen op:  
  
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.241,- en € 4.883,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 28-36 uur per week voor een jaar.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent gericht op samenwerking en wisselt graag kennis en ervaring uit met collega’s. Uiteraard ben je ook innovatief, zodat je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de afdeling en met nieuwe ideeën komt. De regio Gooi en Vechtstreek heeft een zeer prettig werkklimaat met ruimte voor uitwisseling met collega’s en hun expertise vanuit de verschillende behandelprogramma’s en afdelingen. Ook heb je voor deze baan:  
 • afgeronde opleiding tot basispsycholoog. 
 • kennis van diagnostiek.  
 • kennis van of eventueel ervaring met CGT of EMDR of bereid dit op te doen.  
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Juliana-Oord in Laren. Dit centrum voor (neuro)psychiatrie & verslaving en neuropsychiatrie ligt in een bosrijke omgeving. Op deze locatie bieden we 4 maanden, 2 soorten behandelpaden aan. Behandeling psychiatrie & verslaving en behandeling neuropsychiatrie. Ook is er een ambulant team verslaving actief en er is een team in oprichting om de afdeling voor cognitieve training en psychiatrisch herstel vorm te geven Juliana-Oord kent een actief beleid op het gebied van terugdringen van tabaksverslaving. 


De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als masterpsycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Laren.  
   
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ellen van der Blom +31 651918784. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  
  
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 19-07-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator