Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning Psychiaters
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Met jouw specialisme ben je als regiebehandelaar betrokken bij de behandeling van onze patiënten en draag je zorg voor het integrale behandelproces. Daarnaast werk je in een duale samenwerking met jouw collega teamleider aan de voortgang en ontwikkeling van het team en het behandelprogramma. Kortom, je bent er als teamleider behandelzaken door:
 • te participeren in het multidisciplinaire behandelingsoverleg en in de beoordeling van nieuwe intakes en het overleg daarover.
 • kritisch te kijken naar de behandelmethodes en een bijdrage te leveren aan complexe diagnostische vraagstukken en onderzoeken.
 • de schakel te zijn tussen de verschillende afdelingen van psychiatrie en verslaving (polikliniek, deeltijd en de detox) voor een juiste overdracht van de patiënten. 
 • een coach te zijn voor jouw team, de samenwerking op te zoeken en de expertise van het team te benutten.
Jouw 30 nieuwe collega’s van psychiatrie en verslaving wachten al op je. Met jou als teamleider behandelzaken zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, specialistisch en flexibel aansluiten bij de hulpvraag van een complexe doelgroep waarbij het team steeds samen met de client zoekt naar manieren om gezond gedrag te vergroten. Door de brede doelgroep en diverse mogelijkheden krijg jij alle ruimte om vanuit jouw creatieve inbreng een voortrekkersrol te vervullen in de ontwikkeling van de behandelvisie en andere vraagstukken.

Wij werken volgens de visie van Machteld Huber en focussen op ‘positieve gezondheid’. Hierbij werken we vanuit een schemagerichte methodiek.
De teams van psychiatrie en verslaving werken op de polikliniek, de deeltijd en de detox afdeling. De polikliniek bestaat uit een transmuraal werkend team, gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met zowel ernstige verslavingsproblematiek, alsmede ernstige psychiatrische problematiek. De afdeling detox biedt een kortdurende detox-opname gericht op ontgiften en somatisch herstel na een periode van gebruik en een langere vierweekse detox-opname gericht op indicatiestelling en waar mogelijk diagnostiek. Verder beschikt psychiatrie en verslaving over verschillende vormen van deeltijd behandeling voor langdurige en intensieve behandeling van dubbeldiagnostische problematiek. Als teamleider behandelzaken draai je mee in bereikbaarheidsdiensten.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Creatief, capabel en collegiaal. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als teamleider behandelzaken bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een salaris conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGz Centraal met bijbehorende eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Vanuit jouw inbreng en visie draag je bij aan de ontwikkeling van de afdeling door een voortrekkersrol te vervullen in de intoductie van nieuwe behandelmethodes. Daarbij ben je ook toegankelijk en benaderbaar door niet boven het team te staan, maar er middenin en er te zijn als dit nodig is. Kortom, je weet ieders expertise op waarde te schatten. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de patiënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een BIG-registratie als psychiater.  
 • ervaring met de doelgroep, patiënten met psychiatrische en verslavingsproblematiek.
 • kennis van en ervaring met de methode van Machteld Huber, je omarmt deze visie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo, locatie Johannesbos. In gebouw Johannesbos vind je de HIC (High Intensieve Care) afdeling en de afdeling Psychiatrie & Verslaving. De afdeling Psychiatrie & Verslaving heeft een klinische detox afdeling met 10 bedden. De deeltijdbehandeling en polikliniek zijn ook gehuisvest in Johannesbos.  

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider behandelzaken op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Maurits Kracht (teamleider bedrijfsvoering) via +31 683203721 of Milan van Diermen (hoofd behandelzaken) +31 622852017. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 15-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax
Dax

Recruitment Coördinator