Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met complexe persoonlijkheidsproblematiek die in behandeling zijn in de Zwaluw & Enk. Jij bent als regiebehandelaar verantwoordelijk voor de groepspsychotherapie en draagt bij aan een open en veilig behandelklimaat. Kortom, je bent er als klinisch psycholoog door:
 • het doen van intakes en het geven van groepspsychotherapie en op indicatie individuele gesprekken, zoals EMDR en systeemtherapie.
 • uitvoering te geven aan diagnostiek en vorm te geven aan behandeling.
 • mee te denken in de ontwikkeling van beleid, methodiek en innovatie.
 • een voortrekkersrol binnen het team te vervullen.
 • vanuit jouw expertise bij te dragen aan deskundigheidbevordering binnen het team.
 • opleidelingen van de P-opleiding binnen de afdeling en regio werkbegeleiding en supervisie te geven.
Jouw nieuwe collega’s van de Zwaluw & Enk wachten al op je. Met jou als klinisch psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, hoog-specialistische behandelingen geven. Binnen een gestructureerd, psychotherapeutisch leef- en behandelmilieu worden 27 patiënten in groepsverband intensief behandeld (5 x 24 uur, gedurende 9-12 maanden). Het programma bestaat uit groepspsychotherapie, vak-therapieën, sociotherapie, vaardigheidsmodules, systeemtherapie en zo nodig farmacotherapie. Daarbij geeft het therapeutisch leefmilieu de mogelijkheid aan de patiënt om nieuwe, correctieve emotionele ervaringen op te doen en diverse vaardigheden te oefenen.

Binnen het multidisciplinaire behandelteam wordt nauw met elkaar samengewerkt. Naast aandacht voor de individuele problematiek van patiënten en de contextuele samenhang hiervan met het eigen gezinssysteem, zijn bij de behandeling van onze patiëntengroep ook dynamische interpersoonlijke- en groepsprocessen en kenmerkende (parallel)processen tussen patiëntengroep en behandelteam een belangrijk aangrijpingspunt om verandering te bewerkstelligen.  

Naast jouw werkzaamheden binnen de Zwaluw participeer je één dag per week in ons nieuw ontwikkelde transdiagnostische programma. Hier ga je een belangrijke rol vervullen in het verder vorm geven van een van de transdiagnostische profielen. Je werkt multidisciplinair samen met collega’s van de andere behandelprogramma’s van het Centrum voor Psychotherapie (Transit en Marina de Wolf).
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun
je als klinisch psycholoog bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 5.238,- en € 8.263,- (CAO GGZ, functiegroep 75) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 28-32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij  bent initiatiefrijk en kan een voortrekkersrol vervullen in nieuwe ontwikkelingen en projecten. Daarbij aansluitend ben jij besluitvaardig en sta je stevig in je schoenen om veranderingen in goede banen te leiden. Je past binnen het Centrum voor Psychotherapie als je net als wij het steeds verder willen verbeteren van behandelingen voor cliënten met complexe problematiek voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:  
 • een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • affiniteit met transdiagnostisch werken.
 • ervaring met het werken in een (klinisch) behandelmilieu voor persoonlijkheidsstoornissen.
 • affiniteit met onze jongvolwassen doelgroep op de Zwaluw.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar. 

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als klinisch psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Annika Verhage-van Doorn (teamleider) via +31 682356420 of Rogier der Weduwen (teamleider) via +31 620747917. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 18-08-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax
Dax

Recruitment Coördinator