Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met ernstige psychiatrische problematiek. Vanuit jouw specialisme geef je vorm aan de behandeling van deze patiënten, draag je zorg voor de integraliteit van het behandelproces en ben je het centrale aanspreekpunt. Je bent verpleegkundig specialist binnen ons klinische cluster dat bestaat uit diverse onderdelen, zoals onder andere intensieve psychiatrie en de uitstroomgroep forensische psychiatrie. Zowel de medische aspecten als de verpleegkundige handelingen die je uitvoert maken deze baan interessant en afwisselend.
Kortom, je bent er als verpleegkundig specialist door:
 • intakes te verrichten, onderzoek te doen en werkdiagnoses te stellen, en dit multidisciplinair te bespreken.
 • patiënten te behandelen en te begeleiden in hun herstelproces.
 • steeds te beoordelen of de behandeling nog voldoende aansluit, de veiligheid van de patiënt is gewaarborgd en of familie en naasten voldoende betrokken zijn.
 • begeleiding te bieden aan een verpleegkundig specialist in opleiding.
De teams waarmee je samenwerkt zijn zelfstandig en multidisciplinair samengesteld. Met jou als verpleegkundig specialist zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, behandeling bieden aan patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen én zorgen voor optimale verbinding tussen de diverse klinische afdelingen en verdere onderlinge samenwerking van de teams. In deze zich sterk ontwikkelende werkomgeving is er ruimte voor persoonlijke inbreng en de mogelijkheid om het behandelaanbod mede te vorm te geven. 

Het cluster kliniek omvat naast intensieve psychiatrie en de uitstroomgroep forensische psychiatrie (een unieke samenwerking tussen de Voorde, onderdeel van de Van der Hoeven Kliniek, en GGz Centraal) ook de kliniek voor volwassenen en ouderen, een RIBW+, de medisch paramedische dienst, dagactiviteiten en het flexbureau.

Hoe je onze teams het beste kunt omschrijven? Deskundig, professioneel en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundig specialist bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.760,- en € 5.734,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is mogelijk onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij kunt zelfstandig werken en vindt daarbij gemakkelijk je weg in de teams en richting je collega's. Daarnaast ben je open in contact richting patiënten en hun naastbetrokkenen, je bent immers de spil in hun behandeltraject. Je past binnen GGz Centraal je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • een (bijna) afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist ggz / een (bijna) afgeronde Master Advanced Nursing Practice.
 • een bijbehorende BIG-registratie (art.14). 
 • werkervaring in de specialistische ggz.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundig specialist op de plek waar het er écht toe doet, versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Peter Versteeg (hoofd bedrijfsvoering) via +31 623288946, of met Jet Kranendonk (psychiater) via +31 683133144. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

 

Lees meer
Solliciteren vóór: 12-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator