Regio: Barneveld
Aantal uren per week: 16
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent?  Volwassenen met psychiatrische problematiek (autisme en persoonlijkheidsstoornissen zijn veelvoorkomend) die vaak langdurig op begeleiding zijn aangewezen. Vanuit het ambulante team bied je, inspelend op de diverse behoeften, begeleiding op maat aan cliënten. Kortom, je bent er als begeleider door:
 • begeleiding op alle leefgebieden in de thuissituatie aan te bieden.
 • zelfstandig te werken en verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen caseload cliënten.
 • samenwerking te zoeken met betrokken woonvormen en externe partners.
 • optimaal in te spelen op de variatie aan begeleidingsbehoeften van cliënten.
Jouw  nieuwe collega’s van het ambulante team Barneveld en Scherpenzeel wachten al op je. Met jou als begeleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het begeleiden van cliënten die zelfstandig wonen en enkele uren per week ondersteuning nodig hebben. De begeleidingsvraag van de cliënten ligt veelal op het gebied van wonen, dag- en vrijetijdsbesteding. Je werkt vanuit de begrippen normalisatie en herstel, met als doel een zo groot mogelijke participatie in de samenleving te bevorderen.

Over het algemeen werk je zelfstandig binnen de regio en heb je een eigen caseload van cliënten. Met een positieve benadering en een methodische werkwijze geef jij vorm en inhoud aan het herstelplan van cliënten. Je zoekt creatieve oplossingen en je maakt gebruik van het netwerk van de cliënt en/of je zet acties uit om dit netwerk te verstevigen.

Hoe je ons team kunt omschrijven? Zelfstandig, collegiaal, betrokken en samenwerkingsgericht. We werken met ons hart en passie aan de beste zorg voor de cliënten.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als ggz-agoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.181,- en € 3.536,-  (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 16 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent initiatiefrijk en kunt zelfstandig werken zodat je jouw caseload optimaal kan bedienen. Uiteraard ben je ook  flexibel, zodat je mee kan bewegen in de behoeften van cliënten en kan bijdragen aan de samenwerking in het team. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding social work of sph.
 • een rijbewijs en eigen vervoer.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Ongeveer 10 verschillende dorpen in de gemeenten Barneveld en Scherpenzeel. Vanuit het ambulante team bied je hier samen met jouw collega's begeleiding aan cliënten in de thuissituatie. 

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Barneveld.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ineke Bruxvoort (teamleider) via +31 682541277. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 07-07-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax
Dax

Recruitment Coördinator