Regio: Amersfoort Hilversum Almere Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als groeiende digitale poli voor de specialistische GGZ zijn we op zoek naar een online (GZ) psycholoog.
We zijn een open en fijn team dat kortdurende, intensieve en volledige digitale behandeling biedt.

Voor wie? Mensen (18+) die vastlopen vanwege ernstige psychische klachten (SGGZ).
GGz Hulp Online is onze volledige online poli. Onze cliënten werken meerdere keren per week, met verschillende disciplines, vanuit verschillende invalshoeken aan hun herstel. Dit vereist samenspel, planning en timing. De benadering is persoonlijk. De behandeling past in het leven van de cliënt. We betrekken de thuissituatie en de leefstijl in de behandeling. Kortom, je bent er als gz-psycholoog en tevens regiebehandelaar door:
 • het (laten) voeren van online intakegesprekken en opstellen van behandelplannen.
 • verrichting van psychodiagnostisch onderzoek.
 • vorm en sturing te geven aan het multidisciplinair team, betrokken bij de behandeling.
 • Het geven van werkbegeleiding van onze basispsychologen
 • 100% online, tijd- en plaats onafhankelijk, behandelingen te doen, door behandelinterventies via beeldbellen, en met online behandelmodules en toepassing van bestaande en nieuwere technieken zoals verschillende apps, biofeedback, virtual reality en serious gaming.
 • met ons op zoek te gaan naar de meest effectieve, vernieuwende behandelinterventies en deze aan te reiken aan je eigen caseload.
 • het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van de digitale polikliniek.

Jouw nieuwe collega’s van GGz Hulp Online, onderdeel GGz Centraal, wachten al op je. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van gespecialiseerde online geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met ernstige psychologische problemen of stoornissen. Hierbij hebben we een duidelijke focus op de eindigheid van de behandeling (3 maanden), zonder onze cliënten het gevoel te geven dat we hem abrupt laten vallen. Dit is wat de eerste cliënten ons teruggeven, en hier zijn we erg trots op!

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Een enthousiast en hecht team bestaande uit pioniers, ondernemende, moderne, en innovatieve professionals. We zoeken nieuwe collega’s die van aanpakken weten, die digitaal zeer vaardig zijn en graag willen bijdragen aan het herstelproces van onze cliënten. We zijn een multidisciplinair team met psychologen, ervaringsdeskundigen, een CGW-er, en verpleegkundige en een psychiater op consultbasis. Veel van onze collega’s werken en wonen in het buitenland. Dus mocht je een digital nomad levensstijl ambiëren, dan is dit je kans!
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als gz-psycholoog bij rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 16- 32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. Inhuur op basis van ZZP is niet mogelijk.
 • werken vanuit huis en flexibele werktijden.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
   
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een zelfstandige, innovatieve professional. Daarmee wil je grenzen verleggen op het gebied van online behandelen. Je past binnen GGz Hulp Online als je net als wij digitaal vaardig bent, zelfstandig werkt en graag online kortdurende behandeling wilt bieden. Ook ben/heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog of psychotherapeut en een bijbehorende BIG-registratie, en tenminste een afgeronde basiscursus VGCt registratie.
 • een herstelondersteunende kijk op de mens.
 • digitaal zeer vaardig.
 • bij voorkeur opgeleid in EMDR of Imaginaire exposure of in opleiding daartoe.
 • minimaal 2 jaar werkervaring als gz-psycholoog in de specialistische ggz.
 • een duidelijke digitale ggz visie.
 • transparant in (be-)handelen, optimistische attitude en bij uitstek een teamspeler.
 • een goed toegeruste werkplek, conform Arbo richtlijnen met goed functionerende wifi verbinding.
Lees meer

Met elkaar

Het nieuwste label van GGz Centraal, GGz Hulp Online (www.ggzhulponline.nl) biedt specialistische geestelijke gezondheidzorg zonder barrières door deskundige therapeuten, voor iedereen, direct beschikbaar, op elk tijdstip van de dag, vanaf elke plek in de wereld, thuis, op het werk of op reis. Online behandelen heeft de toekomst!
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal bij GGz hulp online.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Esther Suurmond (teamleider, 0652873921). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Voor meer informatie over GGz Hulp Online, kijk op https://ggzhulponline.nl/

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 19-07-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator