Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verzorgenden
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Volwassenen met veelal meervoudige psychiatrische problematieken. De achtergronden en ziektebeelden van de doelgroep zijn zeer divers van aard. Tijdens de nacht bewaak jij de rust op de afdeling en bied je zorg en begeleiding naar behoefte. Kortom, je bent er als verzorgende ig door:
 • het slaap/waakritme van de bewoners te bewaken.
 • de rust en veiligheid op de afdeling te waarborgen.
 • naar behoefte zorg en begeleiding te bieden aan de bewoners.
 • diverse werkzaamheden uit te voeren ter voorbereiding op de nieuwe dag.
Jouw nieuwe collega’s van de Hofstede wachten al op je. Met jou als verzorgende  zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, langdurige specialistische psychiatrische zorg bieden aan volwassenen. Locatie de Hofstede bestaat uit zes geschakelde bungalows voor zes personen. De woonkamer, keuken en tuin zijn beschikbaar voor alle cliënten.

Jij zorgt ervoor dat de nacht goed en veilig verloopt. Je loopt  rondes over de afdeling om te signaleren wanneer er zorg nodig is. Daarnaast deel je waar nodig medicatie, doe je algemene kleine administratieve dingen zoals de aan- en afwezigheidsregistratie en draag je zorg voor de hygiëne van bepaalde apparaten die één maal per dag schoongemaakt moeten worden.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Divers, open en betrokken naar patiënten en collega’s. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verzorgende ig bij GGz Centraal rekenen op: 

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.002,- en € 2.944,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 24 - 32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme verlengen we dit graag naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij straalt rust uit en staat in je werk graag naast de patiënt. Daarnaast ben je een teamspeler die in deze solistische functie ook goed kan samenwerken.  Uiteraard ben je ook open in je communicatie en heb je oog voor de cliënt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd vooropstelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding verzorgende ig niveau 3.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds de jaren 30 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verzorgende ig op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Mail dan met Iris van ‘t Hof (teamleider) via i.vanthof@ggzcentraal.nl Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 06-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.