Regio: Dronten
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Vanuit het enthousiaste en multidisciplinaire gebiedsteam Dronten behandelen wij alle voorkomende specialistische ggz behandelvragen binnen ons werkgebied (Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen). Patiënten worden voor behandeling en/of diagnostiek verwezen door huisartsen in onze regio. 
 
In verband met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een basispsycholoog, voor de duur van 6 maanden. Je gaat werken binnen een multidisciplinair team dat behandeling biedt aan mensen van 18-65 jaar met een breed scala aan psychiatrische en psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en co-morbide problematiek). We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met cliënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en/of netwerkpartners). Kortom je bent er als basispsycholoog door: 
 
 • intakegesprekken, psychodiagnostiek en individuele (protocollaire) behandelingen uit te voeren. 
 • proactief samen te werken in een multidisciplinair team.
 • behandelindicatie/advies te geven aan patiënten.
 • te participeren in groepsbehandeling. 
 • het systeem rond de patiënt te betrekken bij de behandeling.


Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zien wij jou sollicitatie graag tegemoet. Deze baan geeft jou de ultieme mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de specialistische ggz. We zijn een jong en ondernemend team dat goed georganiseerd is. Ons gebiedsteam biedt uiteenlopende behandelingen, waarbij we veelal samenwerken met diverse betrokkenen en netwerkpartners. Ons behandelteam bestaat uit 20 zorgprofessionals en wordt inhoudelijk aangestuurd door onze teamleider zorg en teamleider bedrijfsvoering. We bieden evidence based behandelingen, werken met passie, en sturen op herstel. Ons uitgangspunt is "behandelen doen we samen", waarmee we alle zorg zowel binnen als buiten GGz Centraal samen willen organiseren. Ondanks de rol en deskundigheid van elk individu, vinden we het belangrijk dat je je positioneert als teamspeler. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als masterpsycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.241,- en € 4.883,-(CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 32- 36 uur per week, voor de periode van juli 2022 tot december 2022.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel en resultaatgericht, je weet tenslotte nooit hoe je dag eruit gaat zien. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij meegaat in de positieve energie van ons team en daarmee een aanwinst bent. Daarbij word je gestimuleerd buiten de gebaande paden te denken. Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en de laatste wetenschappelijke inzichten in jouw vakgebied. Je bent zelfstandig, stressbestendig, en analytisch. Je voert regie over je eigen agenda en neemt verantwoordelijkheid over hetgeen dat is afgesproken. Ook heb je voor deze baan:   
 • een afgeronde opleiding tot masterpsycholoog en een basisaantekening Psychodiagnostiek NIP (BAPD heeft een pré).
 • een LOGO-verklaring (overgangsbepaling tot 1 juli 2022).
 • bij voorkeur een aanvullende therapie opleiding (bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie of EMDR). Wanneer je lid bent de VGCT, of in opleiding zijn tot VGCT-therapeut. is dit een voordeel.
 • ervaring in het werken binnen een multidisciplinair team.
 • een rijbewijs en een eigen vervoersmiddel. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Dronten en omgeving. Op onze locatie in Dronten kunnen volwassenen met (acute) psychiatrische problemen terecht voor een breed ambulant behandelaanbod, zonder opname. Als het nodig is kunnen we ook patiënten opnemen in een kliniek in Flevoland. 
 
De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als masterpsycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGZ Centraal in Dronten. 
 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Rinaldo Pothof (teamleider bedrijfsvoering) via +31 622712540.Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 04-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator