Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Wij zoeken een nieuwe collega, in de rol van medewerker medische administratie. In deze functie ben je onderdeel van de afdeling medische administratie en werk je als administratief ondersteuner voor Vluchtelingenprogramma. Je zorgt voor de administratieve verwerking van patiëntgegevens en ondersteunt de behandelorganisatie. Je zult werkzaam zijn op de standplaats Amersfoort. De AZC's waar team Zuid is zijn Amersfoort, Harderwijk, Leersum en Zeist. Kortom, je bent er als medewerker medische administratie door: 
 • aanspreekpunt te zijn voor patiënten en behandelaars. 
 • de behandelorganisatie te ondersteunen bij hun caseload en het elektronisch patiëntendossier (User), zoals registratie van activiteiten tijdens behandeling, overplaatsing en ontslag. 
 • te controleren op juistheid, volledigheid en tijdigheid van de registratie en financieringsvorm, en bij het afsluiten van de behandeling. Dossieraanvragen te verzorgen voor in behandeling zijnde patiënten. 
 • De administratieve schakel te zijn tussen partnerorganisaties zoals GZA, COA en VluchtelingenWerk 
 • overige administratieve werkzaamheden op te pakken, zoals correspondentie, notuleren, wachtlijstbeheer. 
 
Het vluchtelingenprogramma bestaat uit circa 12 medewerkers, een multidisciplinair team. Namelijk, zorg bieden aan cliënten met complexe problematiek. Het gaat om mensen met ernstige psychiatrische stoornissen, veelal trauma’s en depressies, die daardoor beperkt worden in hun dagelijks functioneren. Binnen de doelgroep is een grote diversiteit aan landen van herkomst, culturen, religies en persoonlijke achtergronden. Om je te ondersteunen in de communicatie wordt er gewerkt met tolken. Vaak ontbreekt er een sociaal netwerk en sociale steun en zijn er problemen op meerdere terreinen (psychisch, sociaal, juridisch, leefomgeving/huisvesting).  
  
We bieden diagnostiek, crisisinterventie en behandeling. We streven naar een behandeling die, waar mogelijk, zo snel mogelijk leidt tot herstel, inzicht, zelfregie en zelfredzaamheid. Behandeling vindt plaats door middel van steunend-structurerende gesprekken, psycho-educatie, diverse psychotherapieën waaronder traumaverwerking, non-verbale therapievormen, farmacotherapie en aandacht voor systeem en netwerk.    

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Betrokken, toegankelijk, veel compassie voor onze doelgroep en met aandacht voor elkaars eigenheid en deskundigheid. We zijn collegiaal en sterk gericht op samenwerken zowel met interne als externe partners.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als medewerker medische administratie bij GGz Centraal rekenen op:   
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.101,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Je maakt makkelijk contact, je kan anderen goed informeren en je zorgt ervoor dat je de juiste informatie ontvangt. Daarbij ben je ook proactief en beschik je over analytisch vermogen. Bij jou is het werk in goede handen en wordt op een nauwkeurige en discrete manier verwerkt. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:   
 
 • een afgeronde mbo-opleiding, niveau 4. 
 • kennis van wet- en regelgeving en administratieve processen. Bij voorkeur heb je relevante werkervaring in de psychiatrie en/of verslavingszorg en met daarbij behorende medische terminologie en kennis van financieringsvormen binnen de GGZ. 
 • ervaring met diverse computerprogramma's en in staat om nieuwe systemen en procedures snel eigen te maken. 
 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker medische administratie op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Flevoland. 
 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Sharon Klaassen (teamleider medische administratie) via telefoonnummer +31 682202488. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. We vinden het belangrijk om een goede indruk te geven van de functie daarom verzorgen we een meeloopdag op locatie in dezelfde week als het sollicitatiegesprek.
Lees meer
Solliciteren vóór: 03-06-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator