Regio: Barneveld
Aantal uren per week: 8
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Volwassenen met een psychiatrische aandoening en in sommige gevallen ook een autismespectrumstoornis. Als flexmedewerker voor locaties De Haven en Vondelhove in Barneveld ben je het aanspreekpunt voor de bewoners. Het doel is dat cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan het sociaal-/maatschappelijke leven. Kortom, je bent er als begeleider beschermd wonen door:
 • het geven van individuele begeleiding aan cliënten en het deelnemen aan groepsactiviteiten.
 • samen te werken met collega’s van de ambulante woonbegeleiding en het FACT-team en deel te nemen aan overlegvormen.
 • het signaleren van de hulpvraag en contact te onderhouden met het cliëntensysteem.  
 
Jouw nieuwe collega’s van de beschermde woonvormen De Haven en Vondelhove wachten al op je. Met jou als begeleider beschermd wonen zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het begeleiden van onze cliënten door praktische– en sociale vaardigheidstraining en persoonlijke ontwikkeling. Het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt én het bevorderen van de maatschappelijke participatie staan hoog in het vaandel. We doen dit vanuit een methodische werkhouding. 

De Haven is een voorziening waar in totaal 35 volwassenen met een langdurige psychiatrische aandoening wonen met 24-uurs begeleiding. De woonvorm bestaat merendeels uit groepswoningen, een kantoorvoorziening en enkele groeps-/trainingsruimten.

Op de Vondelhove bieden we 24-uurs begeleiding aan volwassenen met een psychiatrische aandoening (waarbij autisme veel voorkomend is) in een kleinschalige woonvorm. De Vondelhove is een voorziening waar in totaal 9 volwassenen wonen. De woonvorm bestaat uit 8 eenpersoonsappartementen en 1 tweepersoonsappartement, groepswoningen, een kantoorvoorziening en een groeps-/trainingsruimte.

Als flexmedewerker ga jij afwisselend (afhankelijk van de behoefte) op beide locaties werken om samen met het team de zorg naar een nog hoger plan te tillen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Ook kun je als begeleider bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.181,- en € 3.536,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 8 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel, zonder moeite switch jij tussen verschillende cliënten welke je, ongeacht het gedrag of de problematiek, onvoorwaardelijk steunt en waar je een vertrouwensband mee op weet te bouwen. Ook heb je oog voor groepsdynamiek en ben je sensitief voor zaken die spelen en aandacht nodig hebben, zodat je goed kunt inspelen op de wisselende stemmingen van onze bewoners. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo-opleiding Social Work (uitstroomprofiel Zorg) of SPH, of mbo-opleiding SPW of Maatschappelijke Zorg niveau 4.
 • affiniteit met de doelgroep.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Vondelhove in Barneveld. Dit is een locatie waar volwassenen met psychiatrische problematiek beschermd kunnen wonen. Voor sommige mensen is het ten gevolge van hun psychiatrische problematiek (nog) te moeilijk om zelfstandig te wonen. Dan kan beschermd wonen een oplossing zijn. Beschermd wonen biedt de mogelijkheid om met meerdere mensen in een huis in te wonen.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Barneveld.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ineke Bruxvoort (teamleider) via +31 682541277 of Floor Beijer (teamleider) via +31 622110766. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 08-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.