Regio: Amersfoort Ermelo
Aantal uren per week: 20
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als secretaresse voorzie je de AIOS (arts in opleiding tot specialist) van extra secretariële ondersteuning bij hun opleiding. Dit doe je samen met twee collega's. Hierbij gaat het om AIOS van GGz Centraal, Altrecht en het UMCU (consortium Midden-Nederland). Jouw taken als secretaresse zijn:
 • contacten onderhouden voor het consortiumonderwijs met de opleiders, AIOS, tutoren/docenten, het landelijke onderwijsbureau van de NVvP en landelijke beheerders.
 • beheren van de elektronische leeromgeving van het psychiatrieonderwijs.
 • halfjaarlijkse roostering van het consortiumonderwijs met o.a. het werven van docenten/tutoren.
 • ondersteuning implementatie onderwijs volgens een nieuw opleidingsplan.
 • administratief vastleggen van het cursusoverzicht AIOS.
 • facilitaire ondersteuning van het consortiumonderwijs.
 • notuleren consortiumvergaderingen, 2 à 3 keer per jaar.
 • agendabeheer.
 • vervangen van collega’s bij afwezigheid.
Per oktober 2022 wordt er gestart met psychiatrieonderwijs geënt op het nieuwe opleidingsplan ‘De Psychiater’, waarbij jouw inzet zeer welkom is. Consortiumonderwijs heeft Amersfoort als thuisbasis en Ermelo is de standplaats van de A-opleiding van GGz Centraal. Ons team bestaat uit een hoofdopleider, dr. Harold J.G.M. van Megen, drie deelopleiders en drie secretaresses.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Organisatorisch sterk, gericht op samenwerken en altijd bereid om te helpen en te ondersteunen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als  secretaresse bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.101,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur.  
 • contract voor 16 tot 20 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent gastvrij en klantvriendelijk, zodat jij de AIOS op een prettige manier kan ondersteunen. Jij kan ook goed in teamverband werken, zodat we samen de beste service kunnen nastreven. Vanzelfsprekend ben je accuraat en nauwkeurig in je werkzaamheden. Ook heb je voor deze baan:
 • algemene secretariële vaardigheden.
 • vaardigheid met Excel, Word, Outlook, Teams en ben je handig met (online) applicaties.
 • ervaring met agendabeheer.
 • affiniteit met onderwijs is een pré.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als secretaresse op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Ingrid de Bruine (secretaresse) via +31 613504335. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 02-06-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.