Regio: Amersfoort Hilversum Almere Lelystad Ermelo Barneveld Soest
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Opleidingsplaatsen Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Onderzoek en innovatie vormen de motor van het vak en zijn daarom nauw met de opleiding tot gz-psycholoog verbonden. Bij GGz Centraal verrichten we veel onderzoek, o.a. op het gebied van ontwikkelingsstoornissen, psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en angst- en dwangstoornissen. Wij bieden je graag de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en te verdiepen als gz-psycholoog Volwassenen & Ouderen binnen GGz Centraal.  Het opleidingstraject is zo ingericht, dat je ervaring zal opdoen met diverse doelgroepen en problematieken. Dat betekent dat je gedurende de periode van 2 jaar in verschillende teams en soms zelfs bij verschillende instellingen werkzaam zal zijn, om zo brede kennis en ervaring op te kunnen doen.  

Per januari 2023 bieden wij o.a. onderstaande opleidingsplaatsen voor gz-psycholoog V&O binnen GGz Centraal binnen diverse regio’s. Het werkelijk te realiseren aantal gz-opleidingsplaatsen wordt bepaald door de subsidie die al dan niet verstrekt wordt. Dit wordt pas na de sollicitatierondes aan ons bekend gemaakt.  
 
RVZe Eemland: RVZe Flevoland
  • Poli Gebiedsteam Buiten, te Lelystad * 
RVZe Fornhese / Emerhese:  
  • Emerhese expertisecentrum voor autisme te Amersfoort 
RVZe Gooi & Vechtstreek
  • Poli Entree 
  • Poli Jongvolwassenen  
RVZe Veluwe & Veluwe Vallei: Verder zijn er mogelijkheden om ervaring op te doen in ons zorgprogramma GGZ Hulp Online, digitale poli. 
 
* Deze opleidingsplaats wordt gecombineerd met een praktijkstage bij PSYTREC, GGZ instelling gespecialiseerd in behandeling van mensen met ernstige vormen van posttraumatische stressstoornissen (PTSS). De geselecteerde kandidaat zal worden voorgedragen aan PSYTREC.  

Als psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog (PIOG) werk je in een multidisciplinair behandelteam binnen diverse behandelprogramma's. Belangrijk onderdeel daarvan is het doen van intakes, klachten- en hetero-anamneses en psychologische onderzoeken. Ook individuele- en groepsbehandelingen zullen onderdeel zijn van je werk.  
Onder verantwoordelijkheid van ervaren en bevlogen praktijkopleiders ontvang je werkbegeleiding en supervisie op het gebied van behandeling, diagnostiek en beleid. Zij leren jou graag de fijne knepen van het vak en je kunt op hen terugvallen bij vragen, of om mee te sparren. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

De basis is prima in orde. Je krijgt een contract voor 36 uur per week voor de duur van twee jaar (01-01-2023 t/m 31-12-2024). Het salaris is conform de CAO GGZ op het niveau van 1 juli 2022, FWG 60 (minimaal € 3.241,-- en maximaal € 4.883,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek), afhankelijk van relevante werkervaringsjaren als afgestudeerd gedragswetenschapper.

Wij vergoeden 100% van de opleidingskosten (cursorisch onderwijs), dit is exclusief literatuur. Daarnaast vindt een deel van het cursorisch onderwijs binnen werktijd plaats. Wij hanteren geen terugbetalingsregeling van de studiekosten.

Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, eindejaarsregeling en een pakket op het gebied van pensioen en verzekeringen maakt onder andere deel uit van de secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Lees hier  meer over de overige voorwaarden.  
 
Een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Vooropgesteld, jouw affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg. De doelgroep, de casuïstiek en de ontwikkelingen in dit brede werkveld spreken jouw interesse buitengewoon aan. Eigenschappen als betrokkenheid, doorzettingsvermogen, (intellectuele) nieuwsgierigheid, analytisch inzicht en zelfreflectie helpen jou het beste uit jezelf en je specialisatieopleiding te halen. Daarnaast vragen wij:
  • Relevante werkervaring als gedragswetenschapper/psycholoog/orthopedagoog/gezondheidswetenschapper.
  • Aantoonbare ervaring met het doen van zowel (test)diagnostisch onderzoek (intelligentie-, neuropsychologisch- en persoonlijkheidsonderzoek), de uitleg van diagnostisch onderzoek en aantoonbare ervaring op het gebied van behandeling en begeleiding.
  • In het bezit van een geldige LOGO-verklaring, afgegeven door een daartoe bevoegde instelling, zoals het RCSW. Een bewijs van aanvraag van een LOGO verklaring is niet voldoende.
  • Ook psychologen en orthopedagogen die nog niet zo lang zijn afgestudeerd nodigen wij uit te solliciteren.
Lees meer

Met elkaar

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vier regio’s in het midden van het land. Via een actief scholingsbeleid en met oog voor individueel talent, stimuleren wij onze bijna 3.000 medewerkers om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze cliënten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Inmiddels kennen wij een jarenlange opleidingstraditie. Jaarlijks bieden wij een ruim aantal erkende praktijkopleidingsplaatsen voor postmaster opleidingen Gedragswetenschappen. Klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen, psychotherapeuten en gz-psychologen in opleiding kunnen bij ons het praktijkgedeelte van hun opleiding volgen (P-opleiding).
Lees meer

Versterk ons

Voor vragen over de sollicitatieprocedure en de te uploaden/toe te voegen bijlagen kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl.

Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Marit Bierman (klinisch neuropsycholoog en P-opleider) of met Milan van Diermen (klinisch psycholoog en plaatsvervangend P-opleider), via het secretariaat van de opleiding, bereikbaar op 06-23436471 of mail naar secretariaat.p-opleiding@ggzcentraal.nl.

Direct solliciteren? Stuur dan vóór 18 mei a.s. jouw motivatiebrief, cv, en diploma met cijferlijst en de LOGO verklaring, t.a.v. Marit Bierman, P-opleider GGz Centraal. Het geheel aan documenten kun je in twee bestanden toevoegen onderaan het sollicitatieformulier bij 'Cv en Motivatiebrief'.  Ben je een interne kandidaat, dan is het verzoek om via Intranet te solliciteren. 

Wij nemen alleen sollicitaties via onze website in behandeling. Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure vind je hier.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 22 (30 & 31 mei, 1&2 jun).  De adviesgesprekken vinden plaats in week 23, 24 & 25 ( 7,8,14 & 21 juni).
Lees meer
Solliciteren vóór: 18-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator